Tänään vuorossa taas Jindie Nailsia. Mitäs tässä voi sanoa, olen täysin rakastunut näihin upeisiin glitterpommeihin :D Tämä on Snow Angels, kaunis vaaleansininen crelly joka on täynnä glitteriä. Kuten useat muutkin Jindie lakat tämäkin on sekoitus eri kokoista, muotoista ja väristä glitteriä. Itseasiassa minulla on edelleen tämä lakka kynsilläni ja kyllä täytyy myöntää, että katse eksyy kynsiin aika usein. Sen verran upea on tämäkin lakka!

Snow Angels on täynnä glitteriä ja levitykseen kannattaa keskittyä huolella. Tämä ei silti ole hankala levittää, normaali glitterpommi. Kaksi kerrosta riitti peittämään, glitter tuli hyvin ulos pullosta ja kuivumisaika oli lyhyt. Kuvissa on kaksi kerrosta Snow Angels lakkaa, kerros Nail Pattern Boldness Glitter Foodia ja uusi HK Girl pikakuivattajani pääsi myös testiin.

Olenkin ajatellut tehdä tutorialin myös siitä miten levitän nämä glitterpommit kynsille sekä postauksen lempituotteistani joilla saavutan parhaan mahdollisen lopputuloksen näiden indielakkojen kanssa.

Jindie Nails lakkoja voi ostaa heidän uudesta nettikaupastaan joka avautuu ennen seuraavaa restcokia. Lakkoja voi ostaa myös heidän Etsy-kaupastaan (joka on nyt suljettu) sekä LlaroweMei Mei’s Signatures ja Ninja Polish nettikaupoista. Restockit ovat yleensä parin viikon välein ja tarkka aika sekä muu info ilmoitetaan aina heidän Facebook-sivuillaan. Voit seurata Jindie Nailsia myös Twitterissä ja Instagrammissa. Jindie Nails on jo esitellyt tulevan kevätkokoelman sävyjä Facebook-sivuillaan ja Instagramissa.