Yllättyykö kukaan jos sanon, että tänään minulla on teille taas indieglitterlakka? ;) Tästä blogista taitaa pikkuhiljaa tulla indielakkablogi, niin hurahtanut olen näihin ihanuuksiin :D

Jindie Nails Be Someone Cute lakassa on pientä mustaa, valkoista ja pinkkiä mattaglitteriä läpikuultavalla pohjalla jossa on kylmän pinkki flash. Minun silmäni ja kamerani poimivat tuolta seasta myös hitusen jotain lilahtavaa.

Lakassa on ohut ja helposti levittyvä koostumus. Tämä on sen verran läpikuultava, etten lähtenyt kerrostamaan tätä kynsille yksinään vaan laitoin alle OPI Pedal Faster Suzi! lakkaa joka on kylmä pinkki shimmer. Lakka on kuitenkin sen verran ohut ja peittävä, että lyhyemmät kynnet saa varmasti peittoon kolmella kerroksella ja glitterin määrä ei siinä vaiheessa ole vielä aivan tolkuton. Kuvissa on kaksi kerrosta OPI Pedal Faster Suzi! lakkaa ja kaksi ohutta kerrosta Be Someone Cutea. Päällä lopuksi Sally Hansen Diamond Shine top coat.

Be Someone Cute toi kynnen pinnalle hauskan efektin ja pikkuruinen glitter oli kivaa vaihtelua isommille glitterpommeille joita tässä on viime aikoina tullut käytettyä. Glitterin poistoa pelkääville vinkkinä se, että tämä näytti todella hyvältä myös vain puolella kynnellä pituussuuntaan lakattuna.

Jindie Nails lakkoja voi ostaa heidän Etsy-kaupastaan (joka suljetaan aina välillä) sekä LlaroweMei Mei’s Signatures ja Ninja Polish nettikaupoista. Restockit ovat yleensä parin viikon välein ja tarkka aika sekä muu info ilmoitetaan aina heidän Facebook-sivuillaan. Jindie Nails on avaamassa myös oman verkkokaupan ja sen pitäisi olla toiminnassa seuraavassa restockissa. Seurailkaa FB-sivua lisätietojen saamiseksi.

 

 

 

***Lakka saatu kokeiltavaksi ilmaiseksi