Heippa kaikki lakkahöperöt! Tänään olisi näytillä uutta Jindie Nails lakkaa nimeltään Barbie Is Dreaming. Tämä lakka on myynnissä yksinoikeudella ainoastaan Mei Mei’s Signatures nettikaupassa. Barbie Is Dreaming on hailakan vaaleanpunaisella crellypohjalla oleva glitterlakka. Tämä on ihanan söpö ja tyttömäinen. Värimaailma on täydellinen kevääseen ja kesään. Neon värisiä hexglittereitä, tähtiä kolmessa eri värissä jne. Tosi hauska ja pirteä lakka. Olen ihastunut myös pohjan hentoon sävyyn. Jen osaa tehdä nämä crellypohjat todella loistavasti.

Barbie Is Dreaming levittyy kuten muutkin glitterpommit, ei ongelmia, mutta vaatii vähän tarkkuutta etteivät glitterit klimpity yhteen. Kaikki glitterit, myös tähdet tulevat pullosta hyvin ulos. Kuvassa on kolme kerrosta Barbie Is Dreaming lakkaa, kerros Nail Pattern Boldness Glitter Foodia sekä HK Girl Fast Drying + Super Shiny top coat.

Tätä voi tosiaan ostaa ainoastaan  Mei Mei’s Signatures kaupasta. Siellä on myös monta muuta yksinoikeudella heille tehtyä lakkaa muiltakin merkeiltä ja itse tilasinkin juuri pari lisää ;)