Tänään minulla onkin esitellä teille melko uuden indie merkin eli Crazy Polish Ladyn lakka. Crazy Polish Lady on Portugalista ja tähän mennessä on julkaistu kaksi kaunista kokoelmaa Colors Are The Music Of My Life ja Memories In Colors. Itse ostin kaksi lakkaa Colors Are The Music Of My Life kokoelmasta. Olin ihan myyty heti nähtyäni tämän kokoelman kuvat. Todella kauniita sävyjä! Myös uudessa kokoelmassa on pari pakko saada lakkaa.

Blood On The Dancefloor on syvän verenpunainen crelly/jelly lakka jossa on runsaasti holografista micro-glitteriä. Koostumus tässä oli hyvä ja helppo levittää. Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella ja kuivui nopeasti. Tämä kuivuu hieman karkeaksi ja kiillottomaksi joten top coat on ehdottomasti tarpeen. Valitettavasti auringolla ei taas ole aikomustanakaan näyttäytyä, joten kuvasin tämän päivänvalolamppujen kanssa. Aurinko olisi saattanut tuoda glitterin holoefektin paremmin esiin. No jokatapauksessa olen erittäin tyytyväinen tämän lakan laatuun. Syvä punainen sävy on kaunis. Myös yksityiskohtiin on panostettu kauniin printatun etiketin ja mustan rusetin muodossa.

Crazy Polish Ladylla ei ole vielä nettikauppaa, mutta blogi ja FB-sivu löytyy. Facebookissa voi sivun kautta laittaa tilauksen ja blogista löytyy lisää kuvia sekä hintatiedot. Oma tilaukseni lähti matkaan heti seuraavana päivänä (tilasin myöhään illalla) ja saapui perille vajaassa viikossa. Jos indie lakat kiinnostavat niin kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa myös Crazy Polish Ladyn tarjonta :)