En osannut päättää minkä uusista lakoistani valitsisin ensimmäiseksi kokeiluun, joten päädyin testaamaan jo pari kuukautta sitten hankkimaani Color Club Fast Woman lakkaa. Fast Woman oli mielestäni liian tumma kesälakaksi ja testaus jäi myöhemmäksi. Tämä onkin täydellinen sävy syksyyn. Syvän viininpunainen sävy, olematta kuitenkaan musta missään valossa. Auringon valossa punaisuus tulee esiin erittäin hyvin. Upea vampy-punainen lakka :)

Fast Woman on koostumukseltaan ohutta, hyvä-pigmenttistä ja levittyy täydellisesti. Lakka myös kuivui Poshen pikakuivattajan avulla erittäin nopeasti. Kaksi kerrosta riitti peittämään, mutta ohuen koostumuksen ansiosta kolmaskin olisi ollut helppo levittää. Taattua Color Club laatua!

Kuvassa OPI NNS x2, Fast Woman x2 ja Poshen pikakuivattaja. Kuva otettu kirkkaassa auringonvalossa, joten punaisuus tulee hienosti esiin. Varjossa lakka on sävyltään tummempi ja syvempi.

Jotkut kynsibloggarit ovat jo saaneet käsiinsä Color Clubin uuden syyskokoelman Wild At Heart ja en malta odottaa, että saan sen kynsiini! Kokoelma sisältää myös kaksi uutta hologrammilakkaa!!