Color Club Dance Musique kokoelman Electronica on sähäkän violetti lakka, pinkillä shimmerillä. Kaunis sävy on selkeästi violetti, eikä sitä erehdy luulemaan siniseksi. Pinkki shimmer on hienojakoista ja antaa lakkaan kauniin ja ainutlaatuisen säväyksen, tekemättä sitä kuitenkaan kasari tyyliin kirjavaksi. Tämä manikyyri keräsi katseet ja kehut niin kavereilta, kuin kaupan kassaneideiltäkin.

 

Tämä sävy oli äärimmäisen vaikea kuvata. Kamerani normaaliasetuksilla se oli jokaisessa kuvassa puhtaan sininen. Asetusten kanssa sählättyäni onnistuin kuvaamaan lakan oikean sävyisenä, mutta ihoni näyttää aivan keltaiselta. Eli älkää välittäkö kummallisen värisestä ihosta, lakan sävy vastaa todellisuutta ja se on pääasia.

Electronica ei ollut ihan yhtä helposti levittyvä kuin saman kokoelman Velvet Rope ja Feel The Beat. Ensimmäisen kerroksen jälkeen lakka oli epätasainen ja ruman näköinen, mutta toinen kerros korjasi kaiken ja riitti tarpeeksi peittävään lopputulokseen. Lakka kuivahti Seche Viten kanssa melko nopeasti.

Kuvassa aluslakkana Nail Tek II x2, Electronica x2 ja Seche Vite pikakuivattaja päällyslakka.

Color Clubin lakkoja täällä Suomessa myy Nailfix-verkkokauppa.