Se olisi taas uusi viikko ja uudet kujeet! Eilisestä jääkiekkoketutuksesta lähes selvinneenä näytän teille tänään swatchit CND Vinylux lakoista. Tämä oli minulle ihan uusi konsepti ja mielenkiintoinen sellainen.

”CND Vinylux on aivan uudenlainen kynsilakka joka pysyy koko viikon täydellisenä ilman aluslakkaa. Kynteen itsestään kiinnittyvä värilakka ja luonnonvalossa ajan myötä lisää kovettuva päällyslakka takaavat pitkäkestoisen lopputuloksen. Lakka kuivuu luonnollisesti ja ei lohkeile vaan manikyyristäsi tulee ProLight teknologian ansiosta viikon kuluessa entistä kestävämpi. Vinylux on helppo poistaa asetonia sisältävällä kynsilakanpoistoaineella.”

Koska kynsissäni on vasemmassa kädessä geelaus ja oikean käden kynnet ovat geelauksen poiston jäljiltä huonossa kunnossa en ole näitä vielä päässyt testaamaan kunnolla. Kumpikaan käsi ei antaisi lakan pysyvyydestä todenmukaista testitulosta, joten testailu ja tulospostaus nähdään sitten tulevaisuudessa.

Levityksen suhteen minulla ei ollut näiden kanssa mitään ongelmia. Kaikki olivat hiukan raidoittuvia ensimmäisellä kerroksella ja tasoittuivat hyvin seuraavalla. Kaikki myös peittivät 2 – 3 kerroksella. Kuvissa käytetty lakan päällä Vinylux Weekly top coatia.

Vinylux lakat ovat myynnissä CesarsShopissa ja sivuilta löydät myös käyttöohjeen.

 

Mint Convertible – kaksi kerrosta lakkaa ja Vinylux Weekly top coat.
Sun Bleached  – kolme kerrosta lakkaa ja  Vinylux Weekly top coat.
 
 
 
Desert Poppy – kolme kerrosta lakkaa ja  Vinylux Weekly top coat.
 
 
Clay Canyon – kaksi kerrosta lakkaa ja  Vinylux Weekly top coat.
 
 
Sage Scarf – kaksi kerrosta lakkaa ja Vinylux Weekly top coat.

 

***Lakat saatu ilmaiseksi. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista.