Jälleen punaista kynsilakkaa auttamaan kadonneen joulufiiliksen etsinnässä. Tämä upeus on myös China Glaze Operation: Colour kokoelmasta. Revolution on kaunis punainen cremelakka. Pullon perusteella odotin kirkkaampaa punaista, mutta kuten Code Orange, tämäkin on hiukan murrettu sävy, vähän oranssiin/tiilenpunaiseen taittava. Hienosti tähän vuodenaikaan sopiva sävy. Lisäsin vielä strassit nimettömiin tuomaan hiukan juhlavampaa lookkia joulunalusmanikyyriin.

Revolution oli koostumukseltaan ohutta ja levittyi erinomaisesti. Itse laitoin nyt kaksi kerrosta, mutta kolmaskin olisi saattanut olla tarpeen. Seche Viten avulla tämäkin kuivui melko nopeasti. Kuvassa Nail Tek II x2, Revolution x2 ja Seche Vite. Strassit ovat Kiss Rhinestone Accents pakkauksesta joka löytyi Anttilasta hiukan yli 5 euron hintaan. Pakkauksessa on 70 strassia.

Updeittia kynnenkatkeamis draamaan. Kynsi on vielä yhdessä koossa ja ilman geeliä. Hain kynsiliimaa, liimasin repeämän kiinni ja laitoin lakkaa päälle. Liimaus on pysynyt nyt hyvänä jo vuorokauden verran ja toivonkin pääseväni tällä tyylillä kasvattamaan kynttä pikkuisen lisää jonka jälkeen saan viilattua revenneen kohdan pois. Nyt minulla on kynnessä pelkkää liimaa ja jos tuntuu, että se ei ole tarpeeksi kestävä aion koittaa vielä Tuunarin kommenteissa antaman vinkin ja teen kynsiliimasta ja suodatinpaperista pienen paikan. Ostamani LCN:n Nail Repair Film oli tässä tapauksessa täysin hyödytön.