Tässä jo joulukuun puolella blogia varten kuvaamani China Glaze Pink Underground Operation: Colour kokoelmasta. Ihana barbie pinkki ei ole liian räikeä vuodenaikaan nähden. Lakassa on todella hienojakoinen pinkki shimmer joka näkyy oikeastaan vain auringon valossa tai tosi kirkkaan lampun loisteessa. Tätä lakkaa voisi jopa erehtyä luulemaan cremeksi.

Kaunis vaaleanpunainen sävy joka sopii ympärivuotiseen käyttöön. Itse en ole aikaisemmin ollut suuri pinkkien kynsilakkojen ystävä, mutta mieli alkaa muuttua siinäkin suhteessa ja tämä sävy on omiaan innostamaan minua kokeilemaan räikeämpiäkin sävyjä nykyistä useammin.

Koostumukseltaan Pink Underground oli paksuhkoa, mutta levittyi kohtalaisen hyvin. Tähän manikyyriin laitoin kaksi kerrosta, mutta kolmekin olisi saattanut jälleen olla tarpeen. Pysyvyys oli hyvä ja lakka pysyi moitteettomana kolme päivää.

Kuvassa Nail Tek Intensive Therapy II x2, Pink Underground x2 ja Seche Vite pikakuivattaja.

Alan tästä lähtien lisäämään ns. vesileiman ottamiini kuviin. Kuviani ei tietääkseni ole vielä käytetty luvattomasti, mutta haluan kuitenkin lisätä tämän tunnisteen kuviini varmuuden vuoksi. Toivottavasti se ei ole liian häiritsevä :)