Ihanaisen Charming Nailsin blogin kommenteissa keksin idean vuodenaikaan sopimattomien lakkojen ja sävyjen käytöstä ja päätin heti toteuttaa ensimmäisen kokeilun. Vähän aloin jo kyllästyäkin vihreään, kultaan ja punaiseen, näin ollen tuntui ihanan raikkaalta lakata kynnet neon-pinkillä Color Club Poptastic lakalla.

Ensimmäinen kokeilu ei mennyt ihan putkeen ja en ollut oikein tyytyväinen nopeasti tehtyihin koristeluihin. Leimailin taas XL Christmas laatasta erilaisia kuvia Konadin valkoisella lakalla ja lisäilin punaista akryylimaalia leimailujen sekaan. Lisäsin vielä palloja ja muuta räpellystä Color Clubin Worth The Risque lakalla, jolla myös lakkasin pikkusormen kynnen.

Tässä ideassa oli potentiaalia onnistua ihan hyvinkin jos olisi ollut hiukan enemmän aikaa miettiä noita koristeluja ja tehdä vaikka Petteri Punakuono poro nenineen ym. Jouluvalotkin olisivat olleet hauskat sillä tämä kaipasi vielä selkeästi lisää väriä. Ehdottomasti aion jatkaa tätä ”Vuodenaikaan sopimattomien lakkojen” -teemaa tulevaisuudessakin.