Sain KKCenterHk nettikaupasta kokeiltavaksi pyöreitä 1.5 mm kokoisia niittejä kynsien koristeluun. Nämä olivatkin tosi kivoja ja pieniä. Helppo laittaa kynnelle ja kuperan pohjan ansiosta nämä painautuivat kosteaan lakkaan todella siististi ruttaamatta lakkaa ollenkaan. Niitit asettettuivat kynnelle niin hyvin ja litteästi, että edes nyppimällä niitä ei saanut irti (kyllä, minä yritin). Laitoin nämä siis kostean lakan päälle ja sitten lisäsin pikakuivattajan. Niitit pysyivät tiukasti kiinni ja olisivat varmasti kestäneet paikoillaan useita päiviä. Pidin kuitenkin tätä lakkausta vain reilun päivän.

Tässä lakkauksessa käytin kolme kerrosta Color Club Who Are You Wearing? lakkaa. Sydämen tein Color Club Reddy Or Not lakalla dotting toolia käyttäen ja lisäsin niitit kostean lakkauksen päälle kevyesti painaen. Lopuksi laitoin kerroksen Inm Out The Door pikakuivattajaa.

Niitit irtosivat helposti kynsilakanpoistoaineella. Jopa niin siististi, että poimin ne pumpulista talteen uutta käyttökertaa varten ;)

Niittejä on pussissa noin 50 kappaletta ja se onkin näissä ainoa huono puoli. Toivoisin voivani ostaa näin kivoja koristeita enemmän kuin 50 kpl kerralla koska pienen kokonsa ansiosta niitä saa tuhlattua helposti paljonkin hieman monimutkaisempaan koristeluun.

Nämä niitit löydät siis KKCenterHk kaupasta. Halvimmat postikulut niittien kokoiselle paketille ovat alle 1 USD. Käyttämällä koodia ”polishaholic” tilauksesi yhteydessä saat -10% alennuksen.

 

***Tuote saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi