Sain valita Born Pretty Storesta kokeiltavaksi tuotteen ja valitsin näin ystävänpäivän lähestyessä tietysti sydämiä. Tässä vielä suora linkki tuotteeseen. Kaupan sivuilla näitä kuvaillaan sanoilla ”iced mylar sheets” ja aika osuva kuvaus se onkin. Nämä ovat läpikuultavia valon mukaan väriä vaihtavia sydämiä.

Nämä olivat oikein ohuita ja taipuisia. Helppo laittaa kynnelle ja eivät jääneet juuri tuntumaan top coatin alta. Muutaman kerran joutui kiinnitysvaiheessa painamaan koristetta takaisin kynnen pintaan ennen kuin alla oleva lakka kuivahti ja sydän tarttui kunnolla kiinni. Voipi olla, että nämä tarttuisivat vielä nätimmin liiman kanssa. Nyt laitoin alle vain glitterlakkaa ja asettelin sydämet märän lakan päälle.

Nämä vaihtavat ihanan sateenkaarimaisesti väriä valon osuessa niihin. Laitoin vielä muutaman näytteeksi paperinkin päälle valkoisen kynsilakan kanssa, jotta sain otettua esimerkkikuvia värin vaihtumisesta. Valitsin tällä kertaa värilakaksi helmiäisvalkoisen Color Club Oooooo La La lakan sekä Wet n Wild Kaleidoscope glitterlakan. Nämä sopisivat kuitenkin hienosti myös vaikka vaaleanpunaisen tai vaaleansinisen lakan seuraksi. Näillä sydämillä on helppo koristella myös geeli- tai akryylikynnet.

Nämä tulivat siis Born Pretty Storesta. Heillä on kattava valikoima ihania ja edullisia kynsikoristeita sekä ilmainen postitus. Käyttämällä koodia ”NZL91” saat vielä loppusummasta -10% alennusta.

 

***Tuote saatu kokeiltavaksi ilmaiseksi. Mielipiteet ovat omiani ja arvostelu perustuu ainoastaan omaan kokemukseeni tuotteesta.