Sain taas Born Pretty Storesta kokeiltavaksi tuotteita ja toiseksi niistä valitsin pinkit rusetit. Nämä ovat läpikuultavia, pinkkejä rusetteja joissa on myös hiukan glitteriä. Rusetit ovat kovaa muovia eli eivät taivu. Kooltaan nämä ovat melko suuria ja pohjastaan täysin sileitä/litteitä.

Lakkasin ensin kynnet OPI If You Moust You Moust lakalla ja lisäsin dotting toolia sekä OPI Alpine Snow lakkaa käyttäen vielä valkoisia pisteitä. Annoin hetken kuivahtaa ja laitoin top coatin. Koko lakkauksen kuivuttua tiputin kynnelle tipan top coatia ja painoin rusetin kiinni kynnen pintaan. Jos haluat rusettien pysyvän kiinni pidemmän ajan suosittelen käyttämään kynsiliimaa.

Nämä asettuivat kynnelle ihan kivasti suurehkosta koostaan huolimatta. Näillä saat hauskasti ilmettä ja näyttävyyttä juhlakynsiin. Rusetit kannattaa lisätä lakkaukseen vasta aivan lopuksi, eli sen jälkeen kun myös meikkisi ja hiuksesi ovat valmiit. Ehkäpä myös sukkahousut kannattaa kiskoa jalkaan ennen rusettien paikoilleen laittoa. Näiden liimaamiseen menee vaan pari minuuttia ja liiman kuivumisaika eli nopea toimitus.

Nämä voit ostaa Born Pretty Storesta. Heillä on kattava valikoima ihania ja edullisia kynsikoristeita sekä ilmainen postitus. Käyttämällä koodia ”NZL91” saat vielä loppusummasta -10% alennusta.


***Tuote saatu kokeiltavaksi ilmaiseksi.

 

www.bornprettystore.com