Sain taas Born Pretty Store nettikaupasta testattavaksi tuotteita ja tässä ensimmäinen metallic looking 3D nail art stickers. Minä valitsin arkin nro 1 ja yhteensä voit valita seitsemästä eri arkista. Itse en ole suuri tarrojen ystävä, mutta näistä kyllä tykkään. Nämä ovat hiukan paksumpia ja jäävät kivasti koholle sekä näyttävät enemmän metallisilta kuin muovisilta.

Tässä arkissa on kaksi eri kuviota, tuollainen yksittäinen kiehkura sekä ranskiskärkiin sopiva tarra. Tuo ranskistarra irtoaa kahdessa osassa. Ylimmäinen on kivan pitsimäinen ja alimmainen osa taas vaan ihan kaareva kapea tarra. Nämä kynsien kärkiin tarkoitetut tarrat ovat yhdessä pötkössö eli niistä saat leikattua tarvitsemasi kokoisen palan. Näissä ei ole mitenkään erityisen hyvin tarttuva liima eli top coat on ehdottomasti tarpeen. Pikakuivattajaa nämä eivät kestä vaan ihan tavallinen top coat on paikallaan näiden kuorrutukseen.

 

 

Näissä kynsissä käytin pohjalla eilistä Orly Lemonade lakkausta ja top coatina Inm Northern Lights Holographic Top Coat Gold.

Näitä voit ostaa Born Pretty Storesta. Heillä on kattava valikoima ihania ja edullisia kynsikoristeita sekä ilmainen postitus. Käyttämällä koodia ”NZL91” saat vielä loppusummasta -10% alennusta.

 

 

***Tuote saatu kokeiltavaksi ilmaiseksi.

 
 
www.bornprettystore.com