Sain Born Pretty Storesta kokeiltavaksi Glitter powder sheets koristeita joita kutsutaan myös mm. glequins nimellä. Paketissa oli 12 eri sävyä ja ne on pakattu pieniin muovipurkkeihin. Glequinsit ovat tosi monikäyttöisiä koristeita ja käyvät loistavasti myös geeli- ja akryylikynsien koristeluun. Nämä ovat juuri sopivan kokoisia asettuakseen nätisti kynnelle ja ovat myös helppoja poimia purkista appelsiinipuutikun tai dotting toolin avulla.

Näillä voi tehdä tosi monenlaisia koristeluja. Tällä kertaa kokeilin tehdä drip manikyyrin. Tämä oli livenä tosi kiva ja bling bling koristelu. Kynnet lakkasin Color Club sävyillä Take Me To Your Chateau ja I Believe In Amour. Hex glittereiden kiinnitykseen käytin väritöntä lakkaa ja apuna oli appelsiinipuutikku. Koristelujen päälle laitoin ensin kerroksen Nail Pattern Boldness Glitter Foodia ja lopuksi Inm pikakuivattajan.

Nämä voit ostaa Born Pretty Storesta. Heillä on kattava valikoima ihania ja edullisia kynsikoristeita sekä ilmainen postitus. Käyttämällä koodia ”NZL91” saat vielä loppusummasta -10% alennusta.

 

***Tuote saatu kokeiltavaksi ilmaiseksi.

 

www.bornprettystore.com