Essie Nourish Me hoitolakkaa ei ole enää myynnissä, joten tarvitsin uuden hoito/aluslakan Stuck On Blu! aluslakkani alle. Kyllä, 99% manikyyreistäni käytän kahta aluslakkaa. Ensimmäisen aluslakan pitää olla ominaisuuksiltaan hoitava eikä se saa olla kynsiä kovettava. Kynteni kaipaavat enemmän hoitoa sekä kosteutusta ja kynnenkovettajat saavat ne liuskottumaan ja katkeilemaan. Koska Nourish Me aluslakkaa ei enää ole, Essie Suomi suositteli minulle Ridge Filling base coat aluslakkaa sen tilalle.

.

 

Olen nyt käyttänyt tätä jokaisen lakkauksen alla noin kuukauden ajan. Kynteni eivät ole kuivuneet tai alkaneet liuskottumaan. Myöskään reunojen repeilyä, kynsien katkeilua tai muitakaan ongelmia ei ole esiintynyt. Tämä levittyy erinomaisesti ja on koostumukseltaan sopivan ohutta. Kuivuttuaan pinta ei ole täysin kiiltävä vaan hiukan satiininen. Lakkaan aina aluslakan myös kynsien kärkien alapuolelle estääkseni kynsien kuivumista. Tämä aluslakka sopii siihenkin ja tekee kynsienalusista kauniin sileät ja maidonvaaleat.

Lakkaukseni kestävät tällä hetkellä lohkeilematta 4 – 5 päivää, joten senkään suhteen ei ole valittamista ja aluslakka ei siis aiheuta lakkauksen lohkeilua ennen aikojaan.

 

 

 

Kynsissäni ei ole sen suurempia epätasaisuuksia ja varsinaista peiteltävää ei ole, joten en voi sen tarkemmin arvostella tämän tuotteen ridge filling ominaisuuksia. Minä tarvitsen ainoastaan sellaisen aluslakan joka ei kuivata eikä vahingoita kynsiäni ja siinä hommassa tämä tuote toimii täydellisesti. Hyvää työtä jälleen kerran Essie!!

 

 

***Tuote saatu ilmaiseksi