Täällä ollaan taas Essie Nourish Me testiraportin kera. Kolme viikkoa on kulunut ja liuskottuneet osiot alkavat olla jo ihan kynsien kärjissä. Tällä kertaa on nähtävissä taas hiukan liuskottunutta osaa, mutta se lienee sitä vanhaa joka on vielä buffauksesta huolimatta jäänyt jäljelle. En enää viitsinyt alkaa viilaamaan noita paria pientä kohtaa pois koska kynsien kärjet ovat jo muutenkin ohuet. Ensi viikolla saan nuo liuskottumat todennäköisesti viilattua kasvaneen pituuden mukana pois. Varmaan vielä pari kolme kertaa pitää lyhentää pituutta pois ja ehkä sitten vaikka kolmen viikon päästä on terveet kynnet ja näihin saisi vähän kasvatettua pituuttakin.

Etusormen kynnessä on repeämä jonka sain käden lipsahdettua auton kiinni jäätyneen oven kahvasta. Onneksi senkin saa mukavasti kasvatettua pois vielä noiden liuskottumien mukana.

Jatkan näitä viikkoraportteja edelleen ainakin siihen asti jos/kun kynnet ovat kokonaan ehjät ja liuskottumia ei enää ole havaittavissa. Senkin jälkeen kirjoittelen varmaan säännöllisesti kynsien kasvatusprojektista ja siitä pystyykö Nourish Me auttamaan pituuden saamisessa kynsiin ja pitämään kärjet kunnossa vielä siinäkin vaiheessa, kun en enää viilaa pituutta pois niin usein.