Elisabeth Union Nails -blogista haastoi minut mukaan kivaan jouluiseen ja talviseen kyselyyn joka on lähtöisin YouTubesta. Itse en tällä kertaa haasta ketään, mutta halukkaat voivat tästä kopioida jutun omaan blogiinsa :)

1. Lempi talvikynsilakat?
– Tummemmat ja varsinkin punaiset lakat, esim. OPI Don’t Toy With Me. Jouluaattona lakataan perinteisesti China Glazen Ruby Pumps lakalla.

2. Lempi talvihuulituotteet?
– Ympäri vuoden Burt’s Bees Honey Lip Balm.

3. Eniten käytetyt vaatteet talvella?
– Pitkä toppatakki ja UGG kengät.

4. Eniten käytetyt asusteet?
– Varmaankin pipo ja iso kaulahuivi.

5. Lempituoksut tai kynttilät?
– Nenäni ei kestä tuoksukynttilöitä, mutta tavallisia kynttilöitä on paljon ympäri kotia ja pihalla lyhdyissä. Tuoksuna vastapaistetun piparkakun tuoksu on vastustamaton.

6. Lempijuoma?
– Näin joulun aikaan tietysti glögi ja joulutee sekä punaviini.

7. Lempi jouluelokuva?
– Sen verran aina lapsettaa, että Yksin Kotona 1 ja 2 saa minut aina joulumielelle ;) Jouluaattona pitää tietysti katsoa lumiukko piirretty.

8. Lempi joululaulu?
– Niitä on paljon, mutta tällä hetkellä autossa soi Alvin & The Chipmunks ;D Niitä vanhempia lauluja, ei uusia renkutuksia. Oiskohan nuo 60-luvulta?

9. Lempi jouluruoka ja herkku?
– Koko jouluateria tietysti. Kinkku, laatikot, rosolli, graavi lohi jne. sekä herkuista Joulusuklaa.

10. Lempi joulukoriste?
– Joulukuusi

11. Mikä on ykkösenä joululahjalistallasi?
– Minulle on vaikeaa päättää mitä haluaisin lahjaksi, kun haluan niin paljon tai en mitään. Sanotaan nyt kuitenkin näin kliseisesti, että onnellinen vuosi 2013 :)

12. Mitkä ovat joulusuunnitelmasi?
– Mennään perheen kanssa vanhempieni luo jouluaterialle ja siitä kaikki yhdessä siskoni luo jakamaan lahjat ja istumaan iltaa.