Postisetä toi minulle jo jonkin aikaa sitten kuusi paketillista Revlonin tekokynsiä. Esittely on kuitenkin siirtynyt tänne asti kiireiden vuoksi. Tässä siis pikainen esittely itse kynsistä ja varsinainen kynsien liimaus- ja käyttöpostaus tulee jonkin ajan kuluttua kunhan saan pikkusiskoni kyläilemään niin, että saan käyttää häntä testaukseen. Samalla saan otettua koko operaatiosta kunnon valokuvat :)

Saamani kynnet ovat siis Medium pituisia erilaisilla ranskalaisilla kärjillä varustettuna. Pikaisesti tarkasteltuna kynnet vaikuttavat ohuilta ja joustavilta, jonka ansiosta ne näyttävät varmasti melko luonnollisilta. Kärkien design on myös kaunis ja tyylikäs. Yksi paketti sisältää 24 kynttä (12 eri kokoa), viilan, manikyyritikun ja liiman. Pakkauksen takaosasta löytyvät selkeät käyttöohjeet.

Revlonin Runway Collection kynnet vaikuttavat kaikinpuolin laadukkailta ja paketista löytyy kaikki tarpeellinen. Mielenkiinnolla odotan, että pääsen näitä kunnolla testaamaan ihan liimaus- ja käyttötilanteessa.

 

MysticStarlet