Sain kokeiltavaksi Nail Pattern Boldness merkiltä myös Glitter Food nimisen top coatin ja olen rakastunut. Tämä on paksuhko maitomainen top coat joka tasoittaa karkeatkin glitterit lasimaisen sileiksi. Yksinään Glitter Food kuivuu hieman sameaksi, mutta esimerkiksi pikakuivattajan lisääminen päälle palauttaa kirkkauden.

Tämä käy myös glitterlakkojen korjaussarjaksi silloin, kun pohjalakka on iän myötä mennyt ohueksi eikä jaksa enää kannatella glitteriä vaan se painuu pullon pohjaan. Glitter Foodia lisäämällä saat taas lakkaan tarvittavan vahvuuden. Kolmas käyttötapa tälle on omien franken-lakkojen teko. Jos tarvitset esim. kirkkaaseen lakkaan hiukan lisää vahvuutta glitteriä tai pigmenttiä varten, niin tämä on siihenkin oivallinen apu. Todella monikäyttöinen tuote siis.

Valmistaja on aloittanut testaamaan tätä myös base coatina sellaisten lakkojen alla jotka vaativat erityisen virheettömän ja sileän pohjan. Itse mietin mahtaisiko tämä olla oivallinen base coat rakennekynsille tasoittamaan lakan läpi näkyvää kasvurajaa. Pitää joskus oikein testata tuohonkin tarkoitukseen. Juuri tuo usein lakankin läpi näkyvä kasvuraja on yksi niistä syistä joiden vuoksi edelleen taistelen liuskottuvien ja katkeilevien kynsieni kanssa sen sijaan, että geelaisin niistä kauniit ja kestävät. Jos Glitter Food pystyisi ratkaisemaan tuon kasvurajaongelman niin minä olisin oikein onnellinen tyttö.

 
Kynnellä ainoastaan glitterlakka ja kuvasta näkyy kuinka pinta on melko epätasainen.
Tässä olen lisännyt kerroksen Glitter Foodia ja lopputulos on mattainen.
Kuva on hieman epätarkka, mutta siitä näkee silti kuinka vasemmalla pinta on sileä verrattuna oikean puolen pelkkään lakkaan.

Tässä kuvassa olen lisännyt Inm Out The Door pikakuivattajan molempiin kynsiin. Kirkkaus on palannut vasemman puolen kynteen ja lakkauksessa on myös tiettyä syvyyttä joka puuttuu oikean puolen kynnestä jossa on ainoastaan Inm top coat.

Kynnen pinta on täydellisen sileä ja kirkas.

Jälleen hieman epätarkka kuva, mutta selvästi näkyy ero vasemmalla olevan Glitter Food+Inm kynnen ja oikealla olevan ainoastaan Inm kynnen välillä. Glitter Food on aivan huippu!

Kuva: Nail Pattern Boldness
Itse olen jäänyt ihan koukkuun tähän lakkaan tämän uuden glittervillitykseni myötä. Tilaankin tulevaisuudessa varmaan pari pulloa lisää koska haluan testata tätä myös oman frankensekoituksen teossa. Tätä ainoaa pulloani en nyt malta ”tuhlata” siihen.
Käytin kuvissa Glitter Foodin kanssa Nail Pattern Boldness Is Someone Loving You? lakkaa heidän uudesta Hello? kokoelmastaan.

Nail Pattern Boldness Glitter Foodia ja heidän muita lakkojaan saa ostaa täältä. Useiden muidenkin indie-merkkien tyyliin kannattaa seurata myös heidän Facebook-sivuaan ja blogiaan saadaksesi tietoa uutuuksista ja restock ajankohdista.

 

***Tuote saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi