Blogini on taas pitkään viettänyt hiljaiseloa aina tuohon edelliseen Joulukalenteri -postaukseen asti. Kevät ja kesä menivät aika pitkälti omia vaihtoehtojani pohtiessa. Stressasin ja panikoin tulevaa ja sitä mitä syyskuussa olleet pojan 3-v synttärit myös tarkoittivat. Seitsemän kotonaolovuoden jälkeen oli aika tehdä päätös siitä millaisiin töihin lähtisin syksyllä, kun viimeinen hoitovapaani päättyisi. Vanhaan päivätyöhön paluu ei enää ollut vaihtoehto ja jotain uutta oli keksittävä.

Mielessäni ei oikeastaan ollut muita vaihtoehtoja kuin kauneusala.

Tein näitä töitä osa-aikaisena yrittäjänä jo ennen lasten syntymää. Alan töitä vaan on tarjolla hyvin vähän, varsinkin täällä Satakunnan seudulla. Vaihtoehdoksi jäi siis aloittaa yrittäjänä. Lopulta päätin perustaa oman liikkeen pienelle kotipaikkakunnalleni. Tämä suunnitelma muuttui kuitenkin yhtäkkiä. Kohtalon johdatusta kenties.

 

Kauneusakatemia, BePop, Pori

 

Erinäisten vaiheiden ja sattumusten jälkeen päädyin sitten vuokratuoliyrittäjäksi Kauneusakatemiaan, Poriin.

Työn ohella olen jo ehtinyt hankkia lisäkoulutusta, kuten viime kuussa suorittamani kestopigmentoinnin peruskoulutus. Yrittäjänä toimiminen on kovaa työtä ja välillä päivät venyvät pitkiksi. Välillä töitä saisi taas olla enemmänkin. Uskon kuitenkin, että kunhan annan itselleni aikaa luoda asiakaskuntaa ja saada työni jälkeä näkyville asiat alkavat sujumaan omalla painollaan. Vielä olisi toiveena saada jossain vaiheessa koottua meikkipakki asiakaskäyttöön ja päästä taas tekemään meikkaajan töitäkin.

 

Kestopigmentointi, Kaunis pigmentointi koulutus Kauneusakatemia, Pori

 

Tuota joulukalenteripostausta tehdessäni tunsin taas ison kipinän myös blogin kirjoittamiseen. Tunteja päivässäni on bloggaamiseen entistä vähemmän, mutta jospa silti saisin tätä blogiakin vähän elvytettyä taas kerran. Työnkin puolesta voisi nyt löytyä blogiin sisältöä. Olen siellä ajatellut testailla esimerkiksi happohoitoja ja mesoterapiaa. Rakennekynsipuolella käytän nykyään pääasiassa Mereneid Sari tuotteita ja niistäkin voisin postailla jos kiinnostusta löytyy.

 

Geelikynnet, rakennekynnet, ranskalainen manikyyri Mereneid Sari tuotteilla

Pitkät terävä manteli / stiletto geelikynnet, kynsipedin pidennys Mereneid Sari tuotteilla

 

Somessa,  varsinkin Instagramissa olen ollut aktiivisempi. Myös Instastorysta löytyy yleensä aina jotain pientä ja Snapchatiakin koitan taas herätellä henkiin. Tykkäättekö enemmän seurailla sellaisia päivän juttuja Snapchatin vai Instastoryn kautta?

Olen myös miettinyt sellaisten pikaisten tuotearvostelujen tekemistä Instan puolelle. Esimerkiksi jostain yksittäisestä luomiväristä tai huulipunasta, kun ei välttämättä asiaa riitä koko blogipostauksen kirjoittamiseen. Onko teidän mielestänne nämä pikaiset arvostelut Instan puolella kivaa luettavaa vai pitäiskö niistä aina mieluummin kirjoitella blogiin? Vai olisiko hyvä idea tehdä blogin puolelle esimerkiksi kuukausittain kooste tuotteista joista olen jutellut IG:n puolella? Nykyään kun Instagramkin näyttää noita kuvia seuraajille aika kehnosti, eikä kukaan varmasti ehdi joka päivä toisten storyjäkään käymään läpi.

Instagramista blogin tili löytyy täältä ja rakennekynsiä sekä muita työjuttuja täältä. Snapchat löytyy nimellä riagbeautyblog. Tervetuloa seuraamaan!

Näinköhän tässä olisi nyt vihdoin saatu bloggaaminen taas aluilleen? Täytyy oppia käyttämään työpäivän aikana olevat mahdolliset väliajat blogin kirjoittamiseen niin eiköhän sitä juttua ala tännekin syntymään säännölliseen tahtiin. Toivotaan ainakin niin :)