Kesä ja melkein syksykin on tässä hujahtanut ja blogi on jäänyt taka-alalle. Täysin suunnittelematon tauko tuli tähän väliin koska oma elämä muuttui taas niin kiireiseksi. Nyt olen yrittänyt järjestellä päivittäistä aikataulua niin, että blogillekin jäisi taas aikaa. Blogin somea olen tässä pikkuhiljaa herätellyt henkiin ja nyt olisi aika palata tännekin puolelle.

Ensimmäiseksi voitaisiinkin ottaa pieni pikakertaus siitä miten täällä on kesä ja syksy mennyt.

Yksi suuri muutos ja aikasyöppö tuli, kun vanha kärttyinen ruunani päätti heittäytyä entistä kärttyisemmäksi. Sen huonon käytöksen johdosta päädyin lähtemään tallille joka aamu ruokkimaan hevoset ja viemään herran päiväksi ulos. Illalla menen tietysti viemään hevosen sisälle ja antamaan kaikille iltaruokaa. Tämä rutiini jatkuu edelleen ja ruunan rupsukka on palautunut ihmissyöjästä siihen normaali kärttyiseen tilaansa. Kesän aikana aloitettiin myös kevyt liikutus vuosien tauon jälkeen ja siitäkin ruuna on nauttinut suuresti. Tallihommat siis vievät päivästäni aikaa ihan joka päivä.

 

 

Elokuussa tuli toinen iso muutos päivittäiseen menoon, kun vanhin lapseni aloitti eskarin. Kotona ei enää ollutkaan koko päivää kolmea pientä lasta vaan yhdestä muuntautui (ainakin omasta mielestään) iso tyttö kuin yhdessä yössä. Päivän vaatteiden valitseminen on tarkkaa ja hiuksetkin pitää aamuisin laittaa. Aamu ja päivän alkuosa menee siis nykyään ajellessa väliä koti-talli-koti-eskari-talli-koti … jne. Nykyään hommaan on jo muotoutunut oma sujuva rytminsä, mutta joka tapauksessa nämä muutokset veivät päivästäni tunteja enemmän.

Tietysti kesä itsessään oli muutenkin vauhdikasta aikaa. Päivät menivät pihalla, uimassa, grillaillessa ja illalla, kun sain ipanat sänkyyn halusin ainoastaan rojahtaa sohvalle ja nauttia hetken hiljaisuudesta. Ihan vaan olla möllöttää ja katsella telkkaria miehen kanssa.

Nuo tallihommat ja kukkien kuopiminen pihalla veivät veronsa myös kynsien kunnosta. Aikaa ei ollut enää käydä edes IBX-hoidoissa ja yhtäkkiä huomasinkin kynsieni olevan liuskottuvat ja katkeilevat katastrofit. Nyt olen kuitenkin ottanut tämän asian suhteen itseäni niskasta kiinni ja löytänyt hyvän tuoteyhdistelmän kynsien hoitoon. Suurin tuho on pikkuhiljaa tässä korjattu ja nyt odotellaan, että kaikki kynnet kasvaisivat samaan pituteen ja muotoon. Kulmat napsuivat edelleen neliskanttisista kynsistä, joten tällä hetkellä mennään kohti mantelin mallia. Geelauksen alla olleet osuudet on onneksi kasvatettu pois jo aikapäiviä sitten.

Viime aikoina olen siis tuntenut suurta tarvetta palata blogin pariin. Eihän tässä ole yhtäkkiä taianomaisesti päivääni ilmestynyt lisätunteja eikä mitään ylimääräisiä energianpuuskia. Olen vaan kaivannut blogia ja bloggaamista niin kovasti, että nyt on aika istahtaa taas koneen ääreen. Blogi on kuitenkin jollain tapaa osa sitä kuka olen ja tykkään tätä kirjoitella. Blogitauon aikana tuli otettua jonkinlainen tauko myös kynsistä ja meikeistä. Kynteni lakkasin korkeintaan viisi kertaa koko kesän aikana ja meikkaaminenkin jäi aika vähiin. Meikkihuoneessa vallitsi sekasotku ja kaaos. Tuskin mahduin ovesta sisälle. Nyt on sotkut kuitenkin siivottu ja huone järjestetty uuteen uskoon. Tuntuu tosi ihanalta mennä sinne, istua pöydän ääreen ja lakata kynnet.

Joskus elämä vaan muuttuu niin kiireiseksi, että sitä jättää itsensä taka-alalle ja painaa vaan eteenpäin päivästä toiseen. Onneksi olen ainakin tähän asti aina herännyt näistä kaaosajoista löytämään taas itsenikin. Nyt puhkun ja puhisen intoa kynsiin ja meikkaukseen. Ehkä se tauko teki kuitenkin ihan hyvääkin, kun nyt jaksaa taas innostua kuin pikkulapsi uusista kosmetiikkatuotteista.

Olen toki realistinen sen suhteen miten paljon minulla nyt on aikaa blogille. Toivon kuitenkin saavani kirjoitettua pari kolme kosmetiikka-aiheista postausta viikon aikana. Joskus jää varmasti vähemmälle, joskus voi tulla julkaistua enemmänkin. Silloin kun viikonloppuisin postauksia ilmestyy ne tulevat olemaan enemmän lifestyle/muu elämä painotteisia. Ajattelin välillä kirjoitella vaikka hevosista ja siitä millaista elämä on tuollaisen 24-vuotiaan ruunan retaleen omistajana.

Voisin myös kirjoitella näistä tee-se-itse projekteistani joita myös tuli tässä kesän aikana tehtyä ja tekeillä on lisää. Maalasin mm. Texasin lipun vuosikymmeniä vanhaan ja lahoon pöydänkanteen. Maalauksen jälkeen käsittelin sen tuollaiseksi kulahtaneen näköiseksi.

 

 

…tästä vanhasta puuarkusta tein olohuoneeseen pöydän. Maalasin sen Jeanne d ’Arc Living Vintage Paint maalilla harmaaksi, kulutin uuden maalipinnan osittain puhki ja vahasin lopuksi antiikkivahalla.

 

 

Aiemmin tänä vuonna kirjoittelin kehonkuvasta ja itsensä/vartalonsa hyväksymisestä pitkähkön jutun Instagramiin ja se tuntui olevan ihmisiä paljon kiinnostava ja koskettava aihe. Tämän tiimoilta tulen varmasti kirjoittelemaan blogiin juttuja tulevaisuudessa.

Kaikkiaan haluan siis tuoda blogiin sellaista henkilökohtaisempaa otetta kynsi- ja meikkijuttujen lisäksi.

Eli tässä oli viime aikojen kuulumiset ja nyt tuntuu vaan tosi hyvältä tulla takaisin blogin pariin. Toivottavasti olette vielä täällä kanssani :)