Innolla olen rynnännyt kynsilakkojen ja toinen toistaan upeampien sävyjen maailmaan. Nyt haluankin jakaa intohimoni kynsilakkoja, lakkamerkkejä ja -sävyjä kohtaan Teidän kanssanne. Yritän testata, arvostella ja kuvata niin Suomesta, kuin ulkomailtakin saatavia kynsilakkoja, säilyttäen tasapainon ammattilais- ja ns. markettilakkojen välillä.

Koska budjettini on rajallinen, en todennäköisesti tule testaamaan kokonaisia kokoelmia yhdeltä merkiltä. Yritän kuitenkin pitää tarjonnan mahdollisimman monipuolisena sekä esitellä linkkejä eri lakkamerkkien kokoelmiin ja pysytellä mukana kauden trendeissä.

Mahdollisuuksien mukaan tulen kertomaan lakkojen ostopaikat ja hinnat, jotta lakat olisivat helposti myös lukijoideni saatavilla.

Blogin päivittyminen tulee irl-kiireistä riippuen olemaan säännöllisen epäsäännöllistä. Kirjoitus- ja kielioppivirheisiin ei kannata kovin suurella intohimolla pureutua. Yritän pitää tekstin mahdollisimman helppolukuisena, mutta virheitä sattuu kaikille.

Kommenttien jättäminen on suotavaa, jotta tiedän edes jonkun tätä blogia lukevan. Toiveita lakkaswatcheista, vertailuista ja arvosteluista otetaan myös ilolla vastaan ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Toivottavasti viihdytte seurassani :)