Miten nopeasti aika taas kerran meneekään!? Nyt ollaan jo joulukuun 15. päivässä ja on minun vuoroni kirjoittaa teille Kosmetiikkaboggaajien joulukalenterin postaus. Blogin viimeisestä postauksesta onkin jo taas vierähtänyt pitkä tovi. Elämä on vieläkin hektistä, mutta siihen palataan sitten toisella kertaa :) Nyt on joulukalenterin vuoro!

Eilen kalenteri aukesi Wasting Lifestyle -blogissa ja huomenna on vuorossa In This Light.

Kynnet kun edelleen ovat minulle sekä työ-, että harrastus, ajattelinkin esitellä teille omia valintojani jouluisista kynsitarvikkeista CesarsShopin valikoimista. Tuotteet (Konad leimasinta, folio leimauslakkaa sekä holofoliota lukuunottamatta) ovat itse ostamiani enkä hyödy postauksen linkkien klikkailuista mitenkään.

 

 

Olen työssäni käyttänyt Kiara Skyn Dip Powdereita ja niiden innoittama halusinkin nyt valita myös saman merkin kynsilakkoja kokeiluun. Kulta, valkoinen ja tietysti punainen ovat minulle niitä jouluisia sävyjä, joten niiden pohjalta tuli nämäkin lakat valittua. Tällä kertaa ostoskoriin pääsivät glitterlakat Sultry Desire ja Pixie Dust sekä kaunis jäisen valkoinen Frosted Sugar.

 

 

Pixie Dust on kirkas lakka jossa on kultaista hex glitteriä eri kokoisina hippuina. Läpikuultavan pohjan ansiosta tämä käy minkä tahansa sävyisen lakan kumppaniksi. Lakka on 2 -3 kerroksella peittävä ihan itsekseen. Täysin peittävään lopputulokseen pääset nopeammin, kun töpöttelet toisen kerroksen meikkisienen avulla. Kirkas lakka imeytyy sieneen ja saat kynnelle tasaisen kerroksen glitteriä. Lopputulos on ohuempi kuin normaalisti lakkaamalla. Kuvassa kaksi kerrosta lakkaa.

 

 

Sultry Desire on näyttävän punainen jellylakka täynnä punaista glitteriä. Tätä kerrostamalla 2 – 3 kerrosta saat lakkaukseesi ihanasti syvyyttä ja kimallusta. Jos taas laiskottaa voit lakata vain yhden kerroksen vaikkapa kirkkaan punaisen cremen tai shimmerlakan päälle. Kuvassa kaksi kerrosta lakkaa.

 

 

Frosted Sugar on jäisen valkoinen lakka jossa mukana hennon sävyisiä, läpikuultavia glittereitä. Koostumukseltaan hieman paksuhko, joten vaatii tarkkuutta levityksessä. Lopputulos on kuitenkin todella kaunis. Kuvassa jälleen kaksi kerrosta lakkaa.

 

 

Lakkojen lisäksi tilaukseen piti tietysti laittaa muutakin. Olin jo aiemmin saanut Cesars tilausteni yhteydessä lahjaksi Konadin clear jelly stamperin, Moyran folioleimauslakan sekä Moyran hologrammi folion. Lisäksi tilasin myös Moyran punaisen folion, Frozen leimauslaatan, Aqua top coatin sekä kuvista pois jääneen Moyran valkoisen leimauslakan.

Näillä oli tarkoitus tehdä ihan jouluiset kynnet. Olen  kuitenkin tuuliviirinä laittanut itselleni geelikynsiä ja sitten taas viikon päästä poistanut niitä. Nyt ollaan vaihteeksi taas siinä ”geelit pois” -vaiheessa ja kynnet eivät todellakaan ole kuvauskelpoiset. Siksi lakkojen ja tuotteiden esittelyt on tällä kertaa toteutettu tippien avulla.

 

 

Leimaus on aina ollut minulle todella haasteellista, mutta päätin jälleen kerran yrittää. Konadin leimasin toimi kuitenkin erinomaisesti ja virheet leimauksessa johtuivat käyttäjästä, eivät tuotteesta. Oli liian hidas liikkeissäni ja taisin pelkän painamisen sijaan myös pyöritellä leimasinta kynnellä. Kaikesta räpellyksestä huolimatta sain kuin sainkin tipille siirtymään jonkinlaista kuvaa. Vähän kätevämpi leimaaja saa näillä varmasti aikaan täysin moitteetonta jälkeä :D

 

 

Erityisen tyytyväinen olin folio leimauslakkaan. Minun lakkani on valkoinen ja värillisyyden ansiosta kuvio oli helppo kohdentaa kynnelle. Hidastelustani huolimatta folio tarttui lakkaan erittäin hyvin. Aqua top coat toimi myös juuri niin kuin pitikin eikä rutistanut folioa tai tuhonnut sen holoefektiä. Ihanaa kimallusta! Tätä on aivan pakko koittaa myös omille kynsille, nysät tai ei. (Kuvissa lakkoina ikisuosikkini OPI Don’t Toy With Me ja I’m Not Really a Waitress)

 

 

Frozen on ensimmäinen Moyra laattani ja tämän perusteella voisin ehdottomasti ostaa näitä myös lisää. Kuviot ovat kauniin talvisia ja jouluisia. Kuviot nousevat hyvin leimasimeen ja siirtyvät kynnelle moitteetta (jos et räpellä, kuten minä). Mielenkiinto leimaamista kohtaan taitaa tämän kokeilun ansiosta nostaa päätään todella pitkästä aikaa.

 

Nämä olivat minun jouluiset valintani CesarsShopin valikoimista. Mitäs tykkäsitte? Löytyykö samoja tuotteita omista varastoista?