Ihanaa lauantaita kaikille! Tänään vuorossa tämän blogin ensimmäinen loppuneet tuotteet postaus. Tykkään kovasti lukea näitä postauksia muiden blogeissa, joten päätin itsekin aloittaa näiden kirjoittamisen. Tässä siis helmikuussa tyhjentyneet purkit.

 

 

FREEMAN BARE FOOT VANILLA + JASMINE BUTTER CREAM (**) Erittäin paksu jalkavoide joka toimi minulla hyvin päivittäisessä käytössä. Rasvaan jalkani aina suihkun jälkeen ja tämä oli tarpeeksi kosteuttavaa pitääkseen jalkani pehmeinä. Miinuksena voisi sanoa, että tämä oli hitusen hidasta imeytymään. Pidin myös tämän miedosta vaniljan tuoksusta. Hyvä voide edulliseen hintaan nähden. Ostan lisää jos kaupassa tulee vastaan.

BATISTE DRY SHAMPOO XXL VOLUME Tämä on HG kuivashampooni. Olen käyttänyt tätä monen monta pulloa ja vaikka kokeilen säännöllisesti muitakin kuivashampoita niin mikään ei ole vetänyt vertoja tälle. Tämä poistaa rasvaisuuden hiuksistani tehokkaasti ja antaa mielettömän määrän tuuheutta ja tukea. Hiukset jäävät tämän jäljiltä mattaisiksi ja tummissa hiuksissa tämä varmasti myös näkyy. Tuotteen aiheuttama harmaus/tuhkaisuus ei kuitenkaan haittaa tai ole näkyvä todella vaalennetuissa hiuksissani. Tätä ostan aina uudestaan!

FOREVER LIVING PRODUCT ALOE LIPS WITH JOJOBA Sain tämän huulivoiteen lahjaksi siskoltani ja tykkäsin tästä todella paljon. Ehdottomasti yksi parhaista koskaan käyttämistäni huulivoiteista. Lähestulkoon HG kamaa! Tämä piti huuleni hyvin kosteutettuina ja pehmeinä kellon ympäri ja tuoksi oli miellyttävän raikas ja hedelmäinen. Tämä jättää huulille kevyen tunteen eikä ole ollenkaan raskaan vahamainen. Voide on koostumukseltaan todella pehmeää ja kuluu loppuun nopeammin kuin useat muut huulivoiteet. En myöskään näe tässä mainintaa SPF:stä, joten ei ehkä paras vaihtoehto kesäksi. Miinuksena vielä se, että tätä voi ostaa ainoastaan Forever tuotteiden itsenäisiltä jälleenmyyjiltä.

AVON FOOT WORKS LAVENDER COMFORTING OVERNIGHT MASSAGE CREAM En oikein ymmärrä tämän jalkavoiteen nimeä. Overnight massage cream? Tämä imeytyy aivan liian nopeasti ollakseen jalkojen hierontaan käytetty tuote ja overnight osuus saa tämän kuulostamaan siltä kuin se pitäisi aamulla huuhdella pois. Minä en koskaan tee niin. En yleensä käy suihkussa ensimmäiseksi aamulla koska lähden aamupäivällä tallille enkä halua erikseen käydä huuhtelemassa jalkojani. Tosin missään kohtaa tuoteselostetta ei näin myös pyydetä tekemäänkään. Pidän kuitenkin tästä voiteesta todella paljon. Tämä on kevyt ja nopeasti imeytyvä voide joka tuo hiukan lisäkosteutusta talven kuivattamille jaloille. Kuten jo aiemmin mainitsin rasvaan jalkani aina suihkun jälkeen. Tätä voidetta käytän viimeiseksi illalla ennen nukkumaan menoa silloin, kun jalat tuntuvat tarvitsevan hiukan extra kosteutusta. Minulla on tätä vielä yksi avaamaton purkki jäljellä ja ostan luultavasti lisää kunhan se ensin loppuu.

DERMOSIL BLOSSOM SHOWER GEL (**) Tämä oli kausituote viimekesältä ja minä tykkäsin tästä NIIN paljon! Olin jopa hiukan surullinen, kun tämä loppui koska en saa tätä enää lisää. Ehkä hiukan dramaattista, mutta tämä oli oikeasti ihana ja tuoksui taivaalliselta. Tästä muodostui mukavan kermainen vaahto eikä se kuivattanut ihoani. Tätä käyttäessä tuli aina sellainen hauska ”Hei, tästä tulee tosi päivä!” -fiilis. Tuoksu oli ihanan piristävä ja kesäinen. Jep, saatoin kiintyä tähän ehkä hitusen liikaa, mutta kenelle ei olisi joskus käynyt niin ihanan kosmetiikkatuotteen suhteen ;)

PHILOSOPHY RASPBERRY SORBET SHAMPOO, SHOWER GEL AND BUBBLE BATH on toinen tiensä päähän tullut suihkusaippua. Tähän en ollutkaan sitten ollenkaan niin ihastunut ja sekin johtui tuoksusta. Yleensä rakastan Philosophyn suihkugeelejä. Ne ovat taivaallisen kermaisia eivätkä kuivata ihoani. Minulla on aina pullot Coconut Frostingia ja Vanilla Birthday Cakea suihkuhuoneessani. Tämä vadelma ei kuitenkaan ollut minun juttuni. Tuoksu ei siis ollut mitenkään paha tai huono. Se ei vaan minun nenääni ollut yhtä ihana kuin vanilja tai kookos. Samoin kävi myös Melon Daiquiri suihkusaippuan kanssa. En osta kumpaakaan uudelleen.

AVON SIMPLY DELICATE FEMININE WASH Tämä intiimisaippua hoiti hommansa. Ei kuivattanut tai ärsyttänyt ihoani. Toimii myös herkän ihon suihkusaippuana ja on tarpeeksi liukasta sopiakseen nopeaan säärikarvojen sheivaukseen vaahdon sijaan. Monikäyttöinen tuote siis. Sellainen perushyvä, mutta ei mitenkään maatamullistavan mieletön. Hyvä hinta-laatusuhde, joten tätä tulee varmasti ostettua lisääkin.

 

Oletko sinä kokeillut mitään näistä tuotteista?

 

 

***Saadut tuotteet merkitty (**)