Aika on rientänyt hirmuista vauhtia ja kiire on ollut. Uuteen asuntoon päästiin tosiaan muuttamaan ja nautin olostani täällä! Kynteni ovat jääneet tässä välissä ihan oman onnensa nojaan. En ole niille paljon armoa antanut ja vastoin kaikkia ohjeitani olen kuurannut ja siivonnut uutta asuntoa ilman hanskoja jne.

Täytyy kyllä ylistää Cesarin geelejä! Kynnet ovat edelleen (tänään tasan viisi viikkoa laitosta) paikoillaan ja ilmaantumista todella vähän. Kuten sanoin, armoa en ole näille antanut ja aika kovaa kyytiä ovat saaneet. Yksi kynsi irtosi pari viikkoa sitten, mutta sitä tälliä ei olisi mikään kestänyt. Muuten ovat kasvua lukuunottamatta erittäin siistin näköiset.

Nyt olen kuitenkin taas kyllästynyt näihin ja haluan kasvattaa omat kynnet takaisin. Se onkin aina aikaa vievä ja kärsivällisyyttä vaativa projekti. Tällä kertaa annan näiden kynsien olla paikoillaan mahdollisimman kauan ja nyt olenkin jo säästänyt itseltäni 5 viikkoa lyhytkynsikärsimystä ;) Jospa nämä vielä viikon pari pysyisivät paikoillaan, niin taas oltaisiin päästy hiukan eteenpäin kasvatuksessa.

Laitan tähän vielä kuvan siitä missä mennään nyt ja viime kerran tavoin tulen ottamaan säännöllisesti kuvia kasvatusprojektin etenemisestä. Täytyy sanoa, että nyt on kasvu todella hidasta, kun ainoastaan tuon verran on tullut viiden viikon aikana pituutta :/