Tuolla kommenteissa tuli kysymys geelien kasvurajan häivytyksestä ja siihen sopivasta tuotteesta, joten teen nyt aiheesta pienen postauksen kuvien kera.

Itselläni ei ole kokemusta muista tuotteista kuin värittömästä kynsilakasta rajan häivytyksessä, mutta ainakin minulla se hoitaa homman tarpeeksi hyvin. Jos geelin/akryylin raja on kynsinauhan vierestä tarpeeksi huolellisesti viilattu, niin kerros tai kaksi kirkasta lakkaa häivyttää jo mukavasti. Jos taas geelin raja on liian paksu ei taida olla sellaista ainetta keksittykään joka rajan kunnolla kotikonstein häivyttäisi.

Kuvan kynnessä on nyt kahden viikon kasvu ja se raja häipyy vielä oikein mukavasti yhdellä kerroksella kirkasta lakkaa. Kolmen viikon kohdalla voidaan tarvita toinenkin kerros. Nyt käytössä oli ihan vaan Lumenen kirkas lakka.

Itselläni pyrin pitämään huoltovälin kolmessa viikossa. Vaikka kynnet olisivatkin vielä siinä vaiheessa kunnolla kiinni ovat geelikynnen muodot kuitenkin kasvaneet ns. vääriin kohtiin ja kynsi ei näytä enää hyvältä.

 

2 viikon kasvu ilman lakkaa
1 kerros kirkasta kynsilakkaa