Pitkästä aikaa olisi vuorossa Born Pretty Store tuotteen esittelyä. Minähän en ole mikään himoleimaaja, mutta siitä huolimatta pieniä pyöreitä leimauslaattoja pyöri koristelaatikossa irtonaisena aika montakin. Näin tämän leimauslaattakotelon Born Pretty Storen valikoimassa ja pyysin sellaisen testiin.

 

 

Koteloon mahtuu 20 pyöreää leimauslaattaa. Siihen sopii niin BPS:n omat laatat kuin samankokoiset Konad ja Hehe laatatkin. Pinkki, nahkaiselta näyttävä kotelo on valmistettu PVC:stä. Muovitaskut ovat tukevan tuntuista muovia ja kotelon saa napsautettua kiinni nepparilla. Tieteen nimissä yritin tunkea koteloon liian suurta laattaa ja laatan terävistä reunoista huolimatta muovitasku ei vaurioitunut. Sopivan kokoisia laattojakin laitoin muovitaskuun ja otin pois hiukan normaalia kovakouraisemmin ja tasku kesti hyvin. Tottakai tämän saa voimaa käyttämällä revittyä kappaleiksi, mutta normaalia käyttöä tämä tuntui kestävän hyvin eikä vaatinut erityistä varovaisuutta käsittelyssä.

 

 

Muovitaskuista näkee hyvin läpi, joten laattojen selailu on helppoa. Taskut ovat tarpeeksi reilun kokoisia ja laatat on helppo sujauttaa sisälle ja ottaa pois. Ne eivät kuitenkaan ole niin isoja, että laatta tipahtaisi helposti ulos ”sivuja” käännellessä. Olen itseasiassa oikein tyytyväinen tähän koteloon ja voisin jossain vaiheessa laittaa toisen tilaukseen jos laattoja tulee osteltua enemmän. Tähän jäi tilaa enää kolmelle laatalle.

Päälimmäisen taskun muovipinnassa näkyi pinkkiä värjäytymää, joten tätä ei kannata jättää lojumaan valkoisen/vaalean alustan päälle.

 

 

Tämän kotelon voit ostaa Born Pretty Storesta hintaan 3,99 USD. Born Pretty Storella on ilmaiset postikulut ja koodilla “NZL91” saat vielä -10% alennuksen.

 

NZL91

***Kotelo saatu ilmaiseksi.