Hyvää keskiviikkoa! Pääsimme vihdoin julkistamaan blogini uuden ulkoasun. Blogissa on nyt taas ollut pientä hiljaiseloa koska olen kärsinyt vatsaongelmien ja ruoka-aineallergioiden aiheuttamasta aivan järkyttävästä väsymyksestä. Nyt alkaa ruokavalio pikkuhiljaa muuttumaan IBS ystävällisempään suuntaan (low FODMAP) ja allergiaankin on löydetty vähän apua maidon ja vehnän ruokavaliosta poistamisen myötä. Näistä jutuista riittää tulevaisuudessa aihetta varmaan muutamaankin postaukseen, mutta niistä lisää sitten myöhemmin.

 

 

Mieheni halusi koodata sivuston uudelleen ja samalla päätettiin uudistaa myös ulkoasua. Värimaailmaa yksinkertaistettiin paljon. Halusin käyttää ainoastaan kolmea väriä ja näiden eri sävyjä, jotta yleisilme olisi rauhallisemman näköinen. Myös etusivun asettelua muutettiin jonkin verran. Yläpalkin valikotkin toimivat nyt eri tavalla ja ovat mielestäni helppokäyttöisemmät. Logo on vielä mietintämyssyssä, mutta nyt mennään tällä. Viime aikoina kuvat olivat jostain syystä muuttuneet normaalia pienemmiksi, kun blogia luettiin kännykällä tai tabletilla. Nyt sekin ongelma tuli korjattua ja kuvat ovat taas normaalissa koossa myös mobiililaitteissa.

Uudistus on tietysti omaan silmääni hieno ja hyvä :D mutta mitäs mieltä te olette? Ovatko uudistukset onnistuneita? Entä miltä näyttää uusi värimaailma?