Näitä pakkauksia on tainnut jo ainakin parissa muussakin blogissa näkyä ja sama testaus on menossa täälläkin. Kyseessä on siis uusi helmikuussa myyntiin tuleva Biorion ravintolisä/hiusvitamiini jonka testiryhmään pääsin myös mukaan LivBoxin kautta. Tämän testaus ei olisi voinut osua parempaan ajankohtaan sillä tällä hetkellä kärvistelen raskaudenjälkeisen hiustenlähdön kourissa. Käyn tätä sulkasatoa läpi jo kolmannen kerran, mutta edelleen tulee henkäistyä kauhusta katsoessa sitä päästä irtoavaa hiusmäärää esim. pesun jälkeen. Minullahan on kynsien ja kulmakarvojen lailla myös ohuet hiukset, joten tälläiseen karvanlähtöön ei olisi oikein varaa.

En usko tämän vaikuttavan hiusten irtoamiseen paljoakaan, mutta toivon tämän kuitenkin vauhdittavan hiusten takaisinkasvua. Jos tuote myös lyhentää hiusten irtoamisaikaa joka yleensä on ollut vähintään neljä kuukautta, niin olen enemmän kuin tyytyväinen jo siinä vaiheessa. Ajattelin ottaa nyt ennen kuvan päälaelta josta hiukset ovat jo ohentuneet ikävästi. Seuraavat kuvat otan kahden ja neljän kuukauden käytön jälkeen.

 

 

Olen nyt kasvattanut omaa hiustenväriä takaisin jo lokakuusta 2013 eli vaalennukset/hiustenvärjäys ei tule vaikuttamaan tähän testiin. Ainut sävytys tapahtuu sävyttävällä hoitoaineella tai hoitsikkaan sekoitetulla suoravärillä jolla pyrin taittamaan omaa sävyä tuhkaisemmaksi.

Nyt peukut pystyyn siellä ruutujen takana, jotta tämä hiusvitamiini tehoaisi toivotulla tavalla ja saisin hiukset taas kunnon kasvuun!