Ihanaa, sunnuntaita! Tänään esittelyssä edullinen ja erittäin hyvä perusposkipuna, Essence Matt Touch Blush – 20 Berry Me Up!

 

 

Tämä on mattapuna joka ei kuitenkaan ole kuivan jauhoinen tai pölyävä vaan enemmänkin silkkinen. Berry Me Up on hyvä pigmenttinen puna joka levittyy ja häivyttyy kauniisti. Tällä et ensimmäisellä pyyhkäisyllä saa pelleposkia, silti tätä on myös helppo kerrostaa näyttävämmän lopputuloksen saavuttamiseksi. Pysyvyys oli myös loistava. Tämä on puna joka sopii moneen eri ihonsävyyn ja saa aikaan luonnollisen terveen lookin. Itse ostin tämän syyspunaksi, mutta kyllähän tämä sopii loistavasti ympärivuotiseen käyttöön.

En oikeastaan keksi tästä mitään huonoa sanottavaa. Toki pakkaus on halvan oloinen kuten edullisemman merkin tuotteelta voi olettaa. Se on kuitenkin tukeva, aukeaa helposti ja on kivan pelkistetty eli en oikeastaan näe siinäkään mitään ongelmaa. Noin kolmen euron hintaan tämä poskipuna on siis aivan loistava ostos! Suosittelen!

 

 

Koska olen laiskiainen käytän tässä kuvituksena viime meikkipostauksen lookin kuvaa jossa käytin poskilla tätä punaa. Postauksen ja muut meikkiin käytetyt tuotteet löydät täältä.

 

***Tuote itse ostamani.