Joko pian on kevät!? Ihan keväinen tunne tuli jo tämän lakan kanssa. Ihana, herkullinen korallinpunainen creme, Wet n Wild Megalast sävy Heatwave. Ostin tämän lakan Seppälästä käydessäni siellä metsästämässä alelakkoja ja päätin ostaa myös yhden WnW lakan kokeiluun. Ihania keväisen pastellisia sävyjä oli paljon muitakin ja olinkin sen verran tyytyväinen tähän lakkaan, että saatan käydä ostamassa vielä muutaman lisää.

Pullon avattuani huomio kiinnittyi luonnollisesti hervottoman kokoiseen siveltimeen. Itseasiassa taisin sanoa ”Oh! Holy crap, look at this!” ja käännyin esittelemään löytöäni miehelleni, joka ei tietysti ymmärtänyt ollenkaan mitä meikäläinen siinä päivitteli ja tyytyi vain pyörittelemään silmiään pöhköydelleni. Pienen totuttelun jälkeen sivellin kuitenkin tuntui ihan luontevalta ja lakkaus onnistui helposti.

Tämä lakka oli erittäin hyvä pigmenttistä, mahtaisikohan käydä leimailuunkin? Kaksi kerrosta riitti loistavasti peittävään lopputulokseen ja tämä myös kuivui nopeasti Inm Out The Door pikakuivattajan kanssa. Sävyvalikoima näissä Megalast lakoissa oli aika peruskauraa, mutta varsin kauniita pastellin sävyjä siellä näytti olevan.

Löytyykö teiltä näitä Wet n Wild Megalast lakkoja ja mitäs olette niistä tykänneet?

 

Wet n Wild Megalast sivellin ja  OPI sivellin