Tänään 24.6.2014 kello 18 CerarsShop nettikaupassa tulee myyntiin ihan ensimmäinen suomalaisten kynsi- ja kauneusbloggaajien suunnittelema kynsilakkakokoelma joka on tehty yhteistyössä CesarsShopin ja amerikkalaisen indiemerkki Dollish Polishin kanssa. The Finnish Blogger Collection sisältää kuusi uniikkia ja upeaa lakkaa jotka ovat kaikki ihastuttavan erilaisia.
Sain kunnian olla mukana tässä bloggaajajoukossa suunnittelemassa oman lakkani. Muut ihanat naiset ovat:
Aika upeita luomuksia, eikö vaan?
Minun suunnittelemani lakka on hempeän vaaleansininen Sweet Dreams Are Made Of Glitter, läpikuultava shimmerlakka kultaisella glitterillä ja kimaltelevilla holohippusilla. Tämä on kuin unihiekkaa ;)
Lakka levittyy ohuesti ja sen kerrostaminen on helppoa. Täyden peittävyyden saavuttamiseksi tämän lakan voi kerrostaa myös sopivan värisen cremelakan päälle. Vaaleansinisestä pohjasta huolimatta tämä näyttää upealta myös mustan lakan päällä.
Kuvassa otettu suorassa auringonvalossa.
Näissä swatchkuvissa kynsillä on kolme kerrosta lakkaa yksinään ja HK Girl top coat. Valkoisen lakan päällä lopputuloksesta tulee luonnollisesti peittävämpi, mutta myös hitusen hempeämmän vaaleansininen. Koristeluajatuksiakin on jo mielessä ja niistä sitten lisää muissa postauksissa. (Edelleen pahoittelen rumasti näkyvää geelauksen rajaa jota olen kasvattelemassa pois).
Macrokuva otettu swatchtikusta. Kuvassa kolme kerrosta lakkaa kirkkaalla tikulla.
Tämä kokoelma on myynnissa siis vain ja ainoastaan CesarsShopissa tänään klo 18 alkaen. Nopeat syövät hitaat jne :DMitäs pidätte kokoelmasta ja vilahtiko kuvissa kenties joku must have lakka?
Itse tekisi mieli ostaa kaikkien muidenkin lakat :P Nehän ovat kaikki todella kauniita ja uniikkeja, mutta tämä on myös historiallinen ensimmäinen suomalaisten bloggaajien luoma kokoelma joten pitäisihän se saada säilöttyä talteen omaan lakkalipastoon.
Itselleni oli suuri kunnia saada olla mukana luomassa tätä kokoelmaa muiden upeiden bloggaajien kanssa. Kiitos CesarsShop ja Dollish Polish ♥

***Lakka saatu ilmaiseksi. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista tai lakkojen ostoista. Tästä yhteistyöstä sain itselleni kauniin nimikkolakan ja hyvän mielen :)