Mattalakat ovat viime aikoina tehneet comebackin ja myös Sally Hansen on kantanut kortensa kekoon Velvet Texture lakkojen muodossa. Sain näistä kokeiltaviksi 610 Crushed ja 630 Lush sävyt.

 

 

Kuten nimi jo vihjaiseekin niin nämä eivät ole ihan tavismattalakkoja vaan kuivuvat hieman tekstuuripintaisiksi ja jotenkin betonimaisiksi (siis ulkonäöltään). Itse tykkäsin näiden pinnasta joka oli selkeästi todella matta ja hieman rosoinen, mutta tuntui kuitenkin ihan sileältä. Koostumus näissä oli laadukas ja levitys oli täysin ongelmatonta. Lakka antoi aikaa rauhassa levittää ja normaalien mattalakkojen ongelmat loistivat poissaolollaan. Ei siis kaljuuntumista eikä lakan kasautumista vaan nämä olivat helposti ja tasaisesti levittyviä.

Violettia Crushed lakkaa levitin kaksi kerrosta vaikka olisin selvinnyt yhdelläkin. Pullon ohje käskee levittämään kaksi ohutta kerrosta ja minähän tein työtä käskettyä. Taupen Lushin kanssa olin jo viisaampi ja levitin ainoastaan yhden hieman vahvemman kerroksen. Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakan päälle levitettynä kaksi kerrosta ei kestänyt tolkuttoman kauaa kuivua ja yksi kerros kuivui todella nopeasti.

 

 

 

Koska lakat olivat todella pigmenttisiä ja hyväkäytöksisiä niin pakkohan oli testata toimivatko ne myös leimaamisessa ja toimivathan ne. Koska nämä ovat nopeasti kuivuvia mattalakkoja niin nopeus on valttia, mutta muuten ne toimivat moitteettomasti. Kuvassa Crushed lakalla leimatut koristelut jotka on tehty löllöleimasimella ja kuviot ovat Dream Girl 16 laatasta.

Sally Hansen Velvet Texture lakat ovat jo kaupoissa ja myynnissä on näiden lisäksi vielä kolmas sävy, sininen Regal. 11,8 ml pullon suositushinta on 9,50 euroa.

 

***Lakat saatu ilmaiseksi kokeiltaviksi.