Ensimmäiseksi pitää mainita, että olen erittäin pahoillani blogihiljaisuudestani viimeisen parin viikon aikana. Muutama lakka on tullut osteltua tällä välillä, mutta kuvailemaan tai edes kokeilemaan en ole uutuuksiani ehtinyt. Onneksi on vielä muutama esittelemätön kuva netissä ladattuna ja niissä näkyy jopa entiset pitkät kynnetkin. Olen edelleen joutunut pitämään kynteni melko lyhyinä koska ne alkoivat katkeilun jälkeen vielä liuskottua melko pahasti. Nyt alkaa jo näyttää paremmalta ja ehkä kohta pääsee taas kasvattelemaan pituuttakin.

Sitten itse asiaan eli upeaan keltaiseen creme lakkaan, OPI The ”IT” Color. Hiukan likaisen keltainen lakka on upea valinta asusteeksi tai vaikka ympärivuotiseen käyttöön jos kokee värin omakseen. Se ei ole liian kirkkaan keltainen tai hyökkäävä vaan juuri sopivan ainutlaatuinen. Näin kuvan lakasta The Polish Addict blogissa ja minun oli aivan pakko saada se myös itselleni.

The ”IT” Color on siis creme lakka ja kuten usein jostain syystä keltaisten creme lakkojen kanssa, levityksessä saa olla tarkkana. Lakka on koostumukseltaan melko ohutta ja se vaatiikin kolme kerrosta täyteen peittävyyteen. Kuivui kuitenkin kohtalaisen nopeasti Poshen avulla. Kuvassa Nail Tek II x2, The ”IT” Color x3 ja päällä Poshe pikakuivattaja.