Nyt seuraa tältä erää viimeinen OPI La Collection De France postaus. Varastoistani löytyi vielä kaksi tästä Fall/Winter 2008 kokoelmasta olevaa lakkaa joita en ole esitellyt, Tickle My France-Y ja We’ll Always Have Paris.

 

 

Tickle My France-Y on todella kaunis nude creme lakka. Väriä on erittäin vaikea kuvailla ja se onkin mielestäni aika ainutlaatuinen. Itse näen siinä hyvin pienen vaaleanpunaiseen taittavan vivahteen. Hillitty ja erittäin chic sävy!

Koostumukseltaan pullossa normaalivahvuinen ja levittyi kynnelle tasaisesti. Peittää tarpeeksi minun makuuni kahdella kerroksella, mutta joillekin kolmas saattaa olla tarpeen.

 

 

We’ll Always Have Paris on pullossa syvän viininpunainen, mutta kynnellä pikemminkin tumman suklaan/kahvin värinen creme lakka. Punainen vivahde näkyy ainoastaan erittäin kirkkaassa valaistuksessa. Dramaattisen tumma lakka, olematta kuitenkaan liian synkkä.

Tämä taas oli koostumukseltaan mukavan ohutta ja levittyi kevyesti. Kolme kerrosta ohuelti levitettynä takaa parhaan tuloksen.

Molemmissa kuvissa kynnellä ainoastaan kolme kerrosta värilakkaa.

Pahoittelen jälleen oikuttelevan kamerani tekosia ja jälkimmäisessä kuvassa näkyviä sinisiä raitoja. Polishaholic onkin tänään viettänyt osan päivää tutkimalla eri kameravalmistajien sivuja ja toiveita uudesta digijärkkäristä on ilmassa.