Lupasin aikaisemmassa Star Magnet postauksessani laittaa parempia kuvia lakkauksesta ja tässä olisi nyt pari. En ole ehtinyt juurikaan harjoittelemaan tuota kuvion tekemistä edellisen lakkauksen jälkeen, mutta jälki oli kuitenkin tällä kertaa siistimpää. Kuvassa siis sama Magnetic Silver lakka kuin viimeksikin.

.


Tällä kertaa lakkasin ensin aluslakan päälle yhden ohuen kerroksen jonka annoin kunnolla kuivahtaa. Toisen kerroksen lakkasin kynsi kerrallaan tehden myös kuvion. Valitettavasti Seche Vite kiiltelee pinnalla melkoisesti ja haittaa kuvion näkymistä. Kuvion teko on suhteellisen helppoa ja itse en onnistunut tällä kertaa edes suttaamaan sormiani lakkaan. Kuvassa siis Nail Tek II x2, Magnetic Silver x2 ja Seche Vite.

 

 


Tuo Magnetic Silver sävy on ilman kuviointejakin erittäin kaunis. Halusinkin kuvata sen teille myös ilman tähtiä. Itse pidänkin enemmän tästä yhden sormen kuvioinnista. Lakan kaunis sävy tulee paremmin esiin ja lopputulos on omaan silmääni rauhallisemman näköinen. Tämän lakkauksen tein vain kuvaus tarkoitukseen ja lisäsin edellisen kuvan manikyyrin päälle kerroksen lakkaa peittääkseni kuviot ja tein uuden tähden nimettömään.

Kumpi tyyli miellyttää teidän silmäänne enemmän?