Anttilasta löytyi uusi L’Oréal Star Magnet lakkakokoelma. Hetken pulloja tutkailtuani päädyin ostamaan ensimmäisenä Magnetic Silver sävyn. Nätti tummanharmaa lakka, jossa on nähtävissä myös jännä sininen vivahde. Lakka oli ilman kuviontiakin erittäin kauniin sävyinen ja hyvin peittävä.

 Lakkaa on tarkoitus laittaa ainoastaan yksi kerros ja tästä johtuen se olikin koostumukseltaan paksua. Itse en kuitenkaan osaa laittaa vain yhtä kerrosta, joten laitoin ensin yhden ohuen ja annoin sen kuivahtaa. Sen jälkeen laitoin joka sormeen yksitellen toisen kerroksen ja käytin pullon mukana tulevaa magneettia kuvion muodostamiseen. Lakan pitää olla märkää, jotta tähtikuvio muodostuu eli nopeutta vaaditaan. Magneetti kannattaa irroittaa lakkapullon korkista ja pitää sitä mahdollisimman paikoillaan ja lähellä kynttä, näin kuvio muodostuu muutamassa sekunnissa.

Homma vaatiikin hiukan harjoittelua ja kynsistä saa varmasti paljon kauniimmat, kuin mitä kuvassa oleva ensimmäinen lakkaukseni on. Kuvassa Nail Tek II x2, Magnetic Silver x2 ja Seche Vite päällyslakkana.

Olen oikein tyytyväinen hankintaani ja tulen varmasti ostamaan muitakin sävyjä kokoelmasta. Laitan myös lähitulevaisuudessa parempaa kuvaa Magnetic Silver lakkauksesta, koska lakassa on potentiaalia paljon kauniimpaan lopputulokseen.