Jaahas! Täällä ollaan taas. Meillä on vaihteeksi sairastettu. Tällä kertaa noroviruksen muodossa. Nyt alkaisi ihan oikeasti riittelemään nämä taudit. Vieläkään ei ole ihan voittajaolo, mutta pystyy sentään jo jotain tekemään. Mulla olisi teillekin vaikka mitä kivaa näytettävää kunhan vaan päivässä riittäisi tunnit kaiken tekemiseen. No ehkäpä tämä tästä taas lähtee käyntiin ja löydän hyvän rytmin työskentelyyn.

 

 

Tänään näytillä Jindie Nails Red Velvet Revolver Re-formulated. Tämä on viininpunainen jelly jossa on kultaista, hopeista ja holografista glitteriä. Tämä oli peittävämpi kuin odotin ja sain hyvän lopputuloksen jo kahdella kerroksella. Lakka levittyi tasaisesti ja glitterien asettelemiseen ei ollut tarvetta. Kuten yleensä käänsin pullon ylösalaisin ennen levitystä ja glittereitä ei tarvinnut sen jälkeen pullosta onkia.

Omasta kokoelmastani ei entuudestaan löytynyt vastaavaa lakkaa. Tämä on ihanan mehukas jelly jossa on mukavasti syvyyttä. Tykkäsin! Siis katsokaa nyt tuota pulloa, ihana!

Kuvissa kerros  Essie Nourish Me hoitolakkaa, kerros Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakkaa, kaksi kerrosta Red Velvet Revolver Re-formulatedia ja HK Girl pikakuivattaja.

Jindie Nails lakkoja voit tilata JindieNails.com kaupasta. Kauppa ei aina toimita lakkoja ulkomaille joten täältä löydät myös listan jälleenmyyjistä. Uusimmat uutiset, lakkajulkaisut ja restock infon löydät heidän FB ja IG sivuiltaan.

 

***Lakka saatu ilmaiseksi. En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.