Tänään vuorossa ihana Jindie Nails glitterpommi Purple Penguin Punch. Tämä sävy on valmistettu vain Norway Nails kauppaa varten ja on siis saatavilla ainoastaan sieltä.

Tämä on läpikuultava violetti glitter lakka joka on täynnä erimuotoisia ja mallisia glittereitä. Tässä lakassa on myös uskomattoman kaunis shimmer ja pieniä erivärisiä flakieseja. Itse valitsin pohjaväriksi mustan cremen (Essie Licorice) koska se toi shimmerin ja violetin värin upeasti esille. Tätä voi kuitenkin käyttää minkä tahansa värin päällä ja vaikkapa valkoinen tai vaaleanpunainen näyttäsivät tämän kanssa varmasti todella hyvältä.

Levitys oli helppoa ja glittereitä ei tarvinnut pullosta onkia. Makrokuvaa katsoessa tulee mieleen, että olisin voinut laittaa vielä toisen kerroksen top coatia pintaa tasoittamaan. Tämä on todella kaunis lakka ja tällä saat monta erilaista lookkia pohjaväriä vaihtamalla.

Kuvissa kerros Essie Licoricea, kaksi kerrosta Purple Penguin Punchia ja HK Girl top coat.

Jindie Nails lakat löydät Norway Nails nettikaupasta. Sieltä löydät upean valikoiman indie lakkoja ja muita merkkejä. Koodilla ”POLISHAHOLIC” saat -10% alennuksen ostoksistasi. Kannattaa seurata myös kaupan Facebook ja Twitter sivuja.

 

 

***Purple Penguin Punch saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi, HK Girl on saatu lahjaksi. En hyödy linkin klikkauksista tai alennuskoodin käytöstä mitenkään.