Mihin nämä viikot oikein hujahtavat? Taas on maanantai :O Tuntuu, että aina ollaan joko maanantaissa tai perjantaissa. Ei sillä, että näin kotiäidin elämää tällä hetkellä viettävälle maanantai (tai perjantaikaan) olisi jotenkin kauhean erilainen päivä. No, höpinät sikseen ja puhutaan kynsilakasta. Tämä on viimeinen kolmesta uudesta Jindie Nails lakasta eli Princess Breath. Tämä on ihana!! Niin paljon kimaltelevaa glitteriä! Tätäkin on pakko saada täysikokoinen pullo.

Princess Breath on vaalea mintunvihreä crellylakka joka levittyy hyvin ja tasaisesti, eikä glitteriäkään tarvitse pullosta kalastella. Käänsin kyllä taas pullon hetkeksi ylösalaisin ennen levitystä. Kaksi kerrosta riitti peittävään lopputulokseen, mutta lisäsin vielä ohuen kolmannen kerroksen saadakseni kimallusta näkyviin mahdollisimman paljon. Kolmannen kerroksen kohdalla painoin sivellintä vähän voimakkaammin kynnen pintaan, jotta lakka pyyhkiytyi pois glitterien päältä ja kiilto tuli esiin. Pystyäksesi tekemään näin sinun on annettava kahden ensimmäisen kerroksen hetken kuivahtaa tai muuten aiempien kerrosten isommat glitterit lähtevät liikkeelle, kun painat sivellintä kynnen pintaan. Minä olen kyllä ihan myyty, tämä on vaan aivan ihana lakka! Juuri sellainen, että saatat törmäillä vaikka seiniin tuijottaessasi vain kynsiäsi sen sijaan, että katsoisit eteesi ;)

Kuvassa siis kolme kerrosta Princess Breath lakkaa, kerros Nail Pattern Boldness Glitter Foodia ja Poshen pikakuivattaja. Kuvat otettu päivänvalolamppujen valossa koska aurinko päätti olla näyttäytymättä sen aikaa, kun tämä oli kynsilläni.

Jindie Nails lakkoja voi ostaa heidän uudesta nettikaupastaan joka avautuu ennen seuraavaa restcokia. Lakkoja voi ostaa myös heidän Etsy-kaupastaan (joka on nyt suljettu) sekä LlaroweMei Mei’s Signatures ja Ninja Polish nettikaupoista. Restockit ovat yleensä parin viikon välein ja tarkka aika sekä muu info ilmoitetaan aina heidän Facebook-sivuillaan. Voit seurata Jindie Nailsia myös Twitterissä ja Instagrammissa. Jindie Nails on jo esitellyt tulevan kevätkokoelman sävyjä Facebook-sivuillaan ja Instagramissa.***Lakka saatu kokeiltavaksi ilmaiseksi