Ihanaa lauantaita kaikille! Tänään taas Jindie Nails glitteriä ja tällä kertaa se on Happy Dance. Tämäkin on crellypohjainen lakka iloisen värisellä glitterillä. Valkoisella pohjalla on kirkkaanpunaista, turkoosia, vaalea minttua, lilaa, laventelia ym. hex glitteriä sekä pikkuisia turkooseja bar glittereitä. Taitaa siellä olla pikkuista neliönmallistakin glitteriä. Aivan ihana tämäkin!

Täytyy myöntää, että pullon nähdessäni katsoin vaan ”ihan kiva”, mutta en suuremmin innostunut. Lakattuani tällä olen kuitenkin täysin myyty. Tämä on mielettömän raikas ja hauskan värinen lakka. Jindie Nailsin Jen on ihan nero näiden crellypohjaisten glitterpommien luomisessa. Tähänkään lakkaan en keksi mitään mitä haluaisin muuttaa. Oikeasti nimensä mukainen ja onnellisen näköinen lakka! Tykkään näistä indieglittereistä niin paljon myös siksi, että ne ovat kuin ”instant nailart”. Jokainen kynsi on erilainen ja lakkaus on elävän näköinen.

Happy Dance on koostumukseltaan erittäin hyvä. Levittyy ohuesti ja tasaisesti sekä kuivuu nopeasti. Crellypohja on sopivan peittävä, jotta kynnen raja peittyy ja tarpeeksi läpikuultava jättääkseen glitterit näkyviin sandwich tyylisesti. Päälimmäisen kerroksen glitterit jäävät näkyviin ihanan kirkkaina kunhan levität tarpeeksi ohuen kerroksen lakkaa. Kuvassa kolme kerrosta Happy Dance lakkaa sekä Inm pikakuivattaja. Koska minulla on geelaus kynsissä en näe tarpeelliseksi käyttää aluslakkaa.

Jindie Nails lakkoja voi ostaa heidän Etsy-kaupastaan (joka on nyt suljettu) sekä LlaroweMei Mei’s Signatures ja Ninja Polish nettikaupoista. Restockit ovat yleensä parin viikon välein ja tarkka aika sekä muu info ilmoitetaan aina heidän Facebook-sivuillaan. Uusi nettikauppa avautuu myös lähiaikoina. Voit seurata Jindie Nailsia myös Twitterissä ja Instagrammissa.

 

***Lakka saatu kokeiltavaksi ilmaiseksi