Ylläri, ylläri, tänään taas indieglitteriä ;) Olen ehkä ihan vaan hitusen hurahtanut indie-lakkoihin ja sen kyllä huomaa viime aikaisista blogipostauksistakin. Joko nämä alkavat kyllästyttää?

Tämä glitteröveripläjäys on Jindie Nails merkin Barney Blew Up. Jo pelkästään nimi oli niin hauska, että tämä oli pakko saada ja onhan tämä taas ihan erilainen kuin mikään muu kokoelmassani. Vaalean pastellilila crelly joka sisältää vaikka mitä. Kuten kuvasta näkyy tässä on erivärisiä hexglittereitä, sydämiä, neliöitä, pienempiä hippusia jne. Oikea sekametelisoppa siis, mutta niin suloinen ja jotenkin ihanan keväinenkin. Ehkä ne ovat nuo vihreät glitterit jotka tuovat sen keväisen fiiliksen tähän lakkaan.

Tämä on tyypillinen paksuhko indie lakka. Laitoin ensin tätä aluslakan päälle yhden normaalivahvuisen kerroksen ja annoin hetken kuivahtaa. Kuivumisen ajaksi käänsin pullon ylösalaisin, jotta isompien glitterpalojen onkiminen helpottuisi. Hetken odottelun jälkeen aloin metsästämään pullosta sydämiä ja isompia hexglittereitä. Asettelin saaliini kynsille ja lisäsin päälle Nail Pattern Boldness Glitter Foodia sekä Inm Out The Door pikakuivattajan.

Jindie nails on suosittu merkki ja jotkut lakat myydään nopeasti loppuun. Lakkoja voi ostaa heidän Etsy-kaupastaan (joka suljetaan aina välillä) sekä LlaroweMei Mei’s Signatures ja Ninja Polish nettikaupoista. Restockit ovat yleensä parin viikon välein ja tarkka aika sekä muu info ilmoitetaan aina heidän Facebook-sivuillaan.