Tällä kertaa vuorossa IHANA Illamasqua sarjan kynsilakka Rampage. Tumman vihreä creme lakka on selkeästi vihreä, eikä sisälläkään näytä mustalta. Postikuluineen lakan hinta nousi aika korkeaksi, mutta näin hyvästä laadusta voin vähän maksaakin. Tälläistä vihreää olen jo kauan himoinnut ja nyt sen sain :) Tätä lakkaa ovat useat muutkin bloggarit hehkuttaneet eikä suotta. Vihreää täydellisyyttä tyylikkään kauniissa pullossa!

Rampage on koostumukseltaan sopivan ohutta, mutta ei silti valu pitkin kynsinauhoja. Levittyy erinomaisesti ja kaksi kerrosta riitti lyhyille kynsilleni hyvin peittävään lopputulokseen. Lakka myös kuivui sopivan nopeasti. Kuvassa: OPI NNS x1, Rampage x2 ja päällä Seche Vite.

Oli pakko vaihtaa kuvauskättä, kun vasemman käden kynnet ovat niin eri pituisia tällä hetkellä, että näyttää tosi rumalta. Eipä nuo oikeankaan käden nysät nyt niin hyvältä näytä, mutta jotakin on kuitenkin kuvattava ;) Ehkä vielä joskus saan pitkät kynteni takaisin ilman, että tarvitsee laittaa akryyliä päälle.

Tämä oli ensimmäinen Illamasqua tilaukseni ja sen perusteella voin suositella heidän nettikauppaansa. Maksu hoitui Nordean Visa Electronilla ja toimitusaika oli alle viikon. Lakka on erittäin laadukkaan tuntuista ja tilailen varmasti tulevaisuudessa muitakin sävyjä. Illamasquan nettikaupasta löytyy myös muuta kosmetiikkaa.