Tänään vuorossa taas minulle uusi indie merkki Glitter Gal Australia ja linear hololakka Marine Blue. Tämä olikin erittäin laadukas lakka. Todella hyvä levittyvyys ja peitti kahdella kerroksella. Valitettavasti tämä vuodenaika ei vaan ole paras mahdollinen holojen kuvaukseen ja nämäkin kuvat on siis otettu päivänvalolamppujen avulla.

Glitter Gal suosittelee hololakkojaan käytettäväksi ilman päällyslakkaa tai heidän oman Gloss Boss top coatin kanssa. Itse kuitenkin pidän top coatin tuomasta kiillosta, joten käytin tässä manikyyrissä HK Girl pikakuivattajaa. Levitin sitä ensin ainoastaan kahteen kynteen ja hetken kuivumisen jälkeen vertasin holo efektiä ilman top coatia olevien kynsien kanssa ja en nähnyt oikeastaan mitään eroa efektin voimakkuudessa. Lisäsin top coatin muihinkin kynsiin ennen kuvien ottoa. Tulevaisuudessa toivon voivani tehdä vertailupostauksen tämän lakan kanssa käyttämällä Glitter Galin Gloss Bossia (pullon pitäisi olla matkalla luokseni).

Kuvissa siis kaksi kerrosta Marine Blue lakkaa ilman base coatia ja Glisten & Glow HK Girl pikakuivattaja.

Glitter Gal lakkoja voi ostaa ja lisätietoa merkistä saat heidän nettisivuiltaan. Heidät löydät myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista.

.

 

***Marine Blue saatu ilmaiseksi, HK Girl on itse ostamani.  En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.