Aiemmin näytin teille ensimmäisen Cocktails Anyone? kokoelman lakat (postauksen löydät täältä) ja tänään vuorossa upea Round 2. Tämän kokoelman sävyt ovat hieman tummempia ja sopivat hienosti syksyyn ja talveen. Näissä on todella voimakas holo joka näkyy sisävalaistuksessakin, joten jopa näinä sateisina mutapäivinä voit piristää itseäsi kauniilla hololakalla. Itse tykkään näistä hulluna! Miettikää nyt esimerkiksi tummanruskeaa hololakkaa jossa se efekti on ihan kunnon linear holo. Niin hienoja ystäväiseni, NIIN HIENOJA!

Koostumus näissä on sama ohut ja erittäin helppo levittää kuin ykköskokoelman lakoissakin. Nämä eivät raidoitu tai kaljuunnu, 2 tai 3 kerrosta takaa voimakkaimman holoefektin.

Kaikissa kuvissa 2 tai 3 kerrosta lakkaa (hukkasin lapun johon olin tehnyt muistiinpanot swatchauksen keskellä (*häpeää*) ja kaikissa päällä HK Girl pikakuivattaja. Kynsien geelauksen vuoksi en tarvinnut aluslakkaa. Jokaisen lakan kaksi ensimmäistä kuvaa otettu päivänvalolamppujen kanssa ja kolmas kuva suorassa auringonvalossa.

 

Long Island Iced Tea

 

Purple Haze

 

Roscato Berry Splash

 

Fireball Cider

 

Blue On Blue

 

Rum & Coke

 

Electric Lemonade

 

Sloe Gin Fizz

 

Nämä lakat ovat aivan yhtä upeita kuin ykkösosankin lakat. Näitä on tullut käytettyä kuvien ottamisen jälkeenkin useamman kerran. Jos Glisten & Glown holot ovat edelleen vieraita niin kannattaa ehdottomasti tutustua!

Glisten &  Glow Cocktails Anyone? Round 2 kokoelma on ostettavissa heidän nettikaupastaan sekä Suomessa Glisten & Glow lakat ovat myynnissä CesarsShopissa

 

***Lakat saatu ilmaiseksi. En hyödy postauksessa olevien linkkien klikkaamisesta mitenkään.