Kivaa sunnuntaita kaikille! Toivottavasti teillä on ollut hauska ja rentouttava viikonloppu. Tänään esittelen jälleen yhden Femme Fatale lakan. Tällä kertaa se on Witchful Thinking glitter topper jota kokeilin edellispäivänä postaamani Maddening Whispers manikyyrin päälle.

Femme Fatalen nettisivuilla lakkaa kuvaillaan näin: ”A clear based glitter topper filled with gunmetal, black, charcoal and silver glitters in various sizes/shapes and accented with a stunning lavender shimmer and violet iridescence. We recommend using over a darker base colour to enhance the shimmer”.

Tämä lakka sisältää todella runsaasti glitteriä ja helpoin levitys tapa oli levittää ensimmäinen kerros normaalisti ja töpötellä toinen kerros paikoilleen. Näin glitterit eivät juuttuneet toisiinsa ja kasaantuneet yhteen kohtaan kynttä. Tällä tavalla levityksessä ei ollut mitään ongelmia ja lopputulos oli tasainen. Lisäsin lopuksi kaksi kerrosta päällyslakkaa pintaa siloittamaan. Tässä lakassa on ihana metallinen fiilis ja se näytti livenä todella hyvältä. Valitattavasti kamera (tai kuvaaja) ei kuitenkaan onnistunut tallentamaan kaikkea kimallusta.

Femme Fatale kynsilakat ja kosmetiikan löydät heidän nettikaupastaan. Sieltä löydät myös listan jälleenmyyjistä. Sosiaalisessamediassa voit seurata Femme Fatalea FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Kuvissa siis kaksi kerrosta Maddening Whispers lakkaa, kaksi kerrosta Witchful Thinkingia ja kaksi kerrosta HK Girl pikakuivattajaa.

 

***Witchtful Thinking ja Maddening Whispers saatu ilmaiseksi, HK Girlin olen saanut lahjaksi. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista.