Tämä kaunokainen on Femme Fatale Spring Fling. he itse kuvailevat tätä seuraavasti ”A medium opacity creme polish speckled with hints of pastel green and aqua, flashes of white diamond and bright pink metallic glitter. Scattered throughout are soft flecks of neon green”.

Tämä on todellakin ihanan keväinen väri ja glitterit tulevat kauniisti esiin. Koostumus tässä oli hyvä ja levityksessä ei ongelmia. Glitteriäkin lakassa on mukana sen verran runsaasti, että pulloa ei tarvinnut kääntää ylösalaisin ennen lakkausta. Päällyslakkaa laitoin kaksi kerrosta, jotta pinta tasoittui kunnolla. Ainut missä minulla oli ongelmia oli kuvaaminen ;) Tätä oli todella vaikea kuvata todellisuutta vastaavasti. Vaikka pääsinkin aika lähelle niin se lakassa oleva keväinen raikkaus jäi jotenkin kuvista puuttumaan. Tosi nätti lakka!

Femme Fatale kynsilakat ja kosmetiikan löydät heidän nettikaupastaan. Sieltä löydät myös listan jälleenmyyjistä. Somessa voit seurata Femme Fatalea FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Kuvissa kaksi kerrosta Spring Flingia ja kaksi kerrosta HK Girl pikakuivattajaa.

 

***Spring Fling saatu ilmaiseksi, HK Girlin olen saanut lahjaksi. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista..