Ihanaa perjantaita!! Oli ihan pakko postata tämä lakka perjantaina pelkästään tuon nimen perusteella :D Tämä lakka tuli minulle tilaamani tammikuun Ipsy Glam Bagin mukana ja se on aivan ihana!

 

F.U.N. Lacquer TGIF

 

F.U.N. Lacquer TGIF kultainen holo shimmer lakka jossa mukana myös hitunen kuparia. Tämä peitti lyhyet kynnet jo kahdella kerroksella, mutta näytti paremmalta kun lisäsin vielä kolmannen kerroksen. Lakassa oli hyvä ja ohut koostumus joka levittyi tasaisesti ja raidoittumatta. Kuivumisaika oli nopea ja niiden kahden päivän aikana jonka tämä oli kynsilläni, lakka ei lohkeillut tai kulunut kärjistä. Poistaminen oli helppoa ja sormiin levinnyt shimmer peseytyi hyvin pois.

 

F.U.N. Lacquer TGIF

F.U.N. Lacquer TGIF

 

Linear holo efekti ei tavallisessa huonevalossa ollut oikeastaan ollenkaan näkyvä. Kynsiä oikein käännellessä näkyi silloin tällöin pieni häivähdys. Auringossa tämä on kuitenkin varmasti upea ja pitääkin ottaa keväämmällä uudelleen kokeiltavaksi. Ilman näkyvää holoakin TGIF oli kuitenkin todella kaunis ja ihanan kimalteleva.

Tässä lakkauksessa käytin: 1 kerros Essie First Base aluslakkaa, 3 kerrosta TGIF:ta ja lopuksi kerros HK Girl pikakuivattajaa.

 

F.U.N. Lacquer TGIF

F.U.N. Lacquer TGIF

 

Tämän lakkauksen poistamisen jälkeen harkitsin hetken ihan vakavasti, että josko sitä lakkaisi samalla heti uudelleen. En kuitenkaan lakannut, mutta niin ihana tämä oli!

Suomessa F.U.N. Lacquer lakkoja myy CesarsShop.

***Lakka itse ostamani enkä hyödy linkin klikkauksista mitenkään.