Tein vähän aikaa sitten ensimmäisen tilaukseni Singaporelaisen indie merkki F.U.N. Lacquerin nettikauppaan. Jos tämä on sinulle uusi merkki niin suosittelen lämpimästi vilkaisemaan merkin tarjontaa. Heillä on todella kauniita lakkoja ja upeita lämpötilan mukaan väriä vaihtavia thermal lakkoja.

Tänään vuorossa ensimmäinen sieltä saapuneista kaunokaisista. Tämä on Diamond, SpectrFlair/Holograpic top coat. Tätä voit kerrostaa minkä tahansa lakan päälle, mutta veikkaan, että parhaaseen lopputulokseen pääset cremelakkojen kanssa. Itse laitoin tätä Wet n Wild Disturbia lakkauksen päälle. Lisäsin tätä vain yhden kerroksen koska niin holoefekti oli riittävä minun makuuni ja halusin pohjalla olevan lakan kuultavan läpi. Tämä kuitenkin levittyy niin ohuesti, että voit kerrostaa tätä enemmänkin, jotta pääset haluamaasi lopputulokseen. Tämä on oikeasti todella ihana ja seuraavaksi haluankin kokeilla miltä tämä näyttää vaikkapa neon pinkin tai oranssin päällä.

Diamondissa on virheetön koostumus ja tämä levittyy erittäin hyvin. Kuvissa yksi kerros Diamondia Wet n Wild Disturbia lakan päällä sekä HK Girl top coat.

 

 

***Diamond on itse ostamani, HK Girlin olen saanut lahjaksi. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista.